Evenimente, cursuri, conferinte

Eveniment Astrocafe: Traieste viata pentru care ai fost creat!

Astrocafe.ro si Nicoleta Svârlefus prezintă:

TRAIESTE VIATA PENTRU CARE AI FOST CREAT!

20-21 februarie 2016, in Bucuresti, cu Nicoleta Svârlefus

Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut in mai bine de 7 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin “fundatia” sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.

Spaţiul creat la acest curs a fost şi este, mereu, magic. Cei mai multi participanti au apreciat ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata lor.

Cursul “Traieste viata pentru care ai fost creat” este disponibil pentru oricine are angajament sa produca transformari in viata sa, incepand din interior, pentru oricine simte ca poate fi mai mult decat a manifestat pana acum si vrea sa isi traiasca viata cu constienta, creativitate si libertate.

Intentie:

Acest curs isi propune integrarea a trei teme esentiale pentru implinirea si evolutia oricarei fiinte umane:

1. Trezirea/Constientizarea (acces la cine esti cu adevarat; recunoasterea programelor de supravietuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferintei de fundal si inchiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (pasi si instrumente pentru vindecarea, acceptarea si transformarea povestilor generatoare de durere si suferinta, punctelor de vedere cumparate de la altii, proiectiilor si judecatilor asimilate in timp, care te opresc sa fii tu)

3. Creatia constienta/ Accesarea potentialului nelimitat (viata dincolo de judecati si suferinta, alegeri constiente, accesarea potentialului, manifestarea darurilor si a maretiei).

Cursul “Traieste viata pentru care ai fost creat” te ajuta sa identifici povestea pe care ti-ai spus-o despre tine, cum a luat ea nastere, ce rezultate iti aduce. Ofera si instrumentele optime pentru transformarea acestei povesti, pentru vindecare si eliberare de credintele care nu-ti folosesc sau te blocheaza in prezent.

Este un program complex, care îţi oferă instrumente puternice, clare, cu care sa lucrezi singur si dupa curs.

Acest workshop este astfel creat, incat sa nu necesite cunostinte prealabile sau o anumita pregatire, fiind de ajuns angajamentul de a produce o schimbare in viata ta.

Cursul contine exercitii simple dar puternic transformatoare, astfel incat sa constituie un punct de plecare valoros si consistent pentru cei care isi asuma calatoria spre inimile lor.

Dupa parcurgerea acestui curs, se poate continua cu altele, live sau online, create pentru avansati.

Insa aceasta nu este o conditie sau o necesitate, ci o alegere a fiecaruia. Cine se poate inscrie?

Oricine are angajament pentru transformare si pentru a aduce cat mai multa constienta in viata sa. E foarte important ca participantul sa se angajeze in aceasta calatorie din dorinta sa si nu convins de altcineva.

Teoria conform careia participa la un astfel de curs, de regula, doar oameni cu probleme, este complet falsa. Acest curs nu este un demers motivational inconsistent, ci este unul profund transformator. Prin urmare, le este recomandat tuturor oamenilor care vor sa traiască in deplina constienta de sine, sa se debaraseze de gandurile, judecatile, credintele limitative si sa se poata bucura cu adevarat de ei insisi si de viata, accesand maretia din ei.

Acest curs este o alegere potrivita pentru tine, daca:

  • ai sentimentul ca retraiesti iar si iar, experiente similare
  • te concentrezi pe ceea ce “trebuie” facut, mai mult decat asupra a ceea ce vrei sa faci
  • te chinui sa multumesti pe toata lumea, mai putin pe tine
  • ti-ai abandonat visele
  • gândeşti că nu eşti “suficient de…”
  • ai sentimentul ca stagnezi
  • nu te bucuri
  • iti spui ca nu ai timp pentru tine
  • nu mai ştii ce-ţi place sa faci
  • ti-ai pierdut entuziasmul
  • relaţiile tale suferaRezultate posibile:

Marturiile celor mai multi oameni care au trait aceasta experienta (online sau live) arata ca poate produce rezultate valoroase precum: bucurie de viata, incredere in sine, echilibru, pace interioara, putere, armonizarea relatiilor, claritate etc.

Cu alte cuvinte, creeaza un spatiu extraordinar, in care te poti manifesta cu putere si adevar. Tu alegi apoi, insa, cum hranesti acest spatiu, cat de des te intorci acolo si cat de hotarat esti sa aduci tot mai multa constienta in viata ta.

Oricum,transformarea este aproape inevitabila, chiar si prin simpla prezenta. Mai mult, transformarea incepe inca din momentul manifestarii intentiei de participare.

Vreau si eu sa particip!

Cu Nicoleta Svârlefus, conscious life coach, astrolog, autor si fondator www.astrocafe.ro… mai mult aici. 

Nicoleta a lucrat cu mii de oameni din 2006 si pana in prezent. Contribuie permanent in vietile oamenilor prin cine este, prin abordarea sa unica si nonconformista, cu umor, disciplina si profunzime, gasind mereu o cale directa si clara de a transmite mesajul, fie ca e vorba de consiliere astrologica, antrenament si consiliere pentru dezvoltare personala, sau de evenimentele (workshop-uri, tabere, conferinte) pe care le organizeaza de mai bine de 7 ani…

Program:

20-21 februarie 2015: 10:30h- 19:30h, cu pauze de cafea si o pauza mare la pranz;

Orele de incheiere sunt aproximative, ele putand fi modificate, in functie de dinamica grupului.

Locatie: va fi anuntat participantilor

Investitie:

Inscrierea pana la 1 februarie inclusiv (achitarea integrala si completarea formularului)- 380 lei

Inscrierea pana la 10 februarie

Dupa 10 februarie- 430 lei

Pentru cupluri si grupuri- reducere 5%

*Inscrierea se poate face si prin plata unui avans (150 lei).

*Reducerile sunt valabile numai pentru plata integrala a taxei de participare, pana la termenul ales.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro/0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

!Acest curs este disponibil si in varianta online.

Citeste mai mult aici!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *