Luna Plină în Berbec, 5 octombrie 2017: Acțiune, cu pasiune!

Publicat: 4 octombrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Plină în Berbec din 5 octombrie este despre acțiune. Este despre acțiune, dar nu oricum. Este despre a acționa urmând ghidarea interioară.

Despre a urma pasiunea și focul din inima ta. Despre acțiune conștientă. Despre a îmbrăca energia berbecului, care merge înainte indiferent ce se întâmplă, într-o haină a conștientizării.

Despre a avea curajul să ieși din aceleași circuit mental care te menține pe același traseu și de a-ți da “foc la valiză”, învățând să acționezi în direcția a ceea ce te însuflețește cu adevărat.

Cum pot să hrănesc energia pasiunii care să mă ghideze în acțiunile mele? Ce îmi pune sufletul în flăcări? Asta este direcția în care suntem îndemnați să acționăm la această lună plină în Berbec.

În același timp, această Lună Plină în Berbec este despre a acționa în acord cu noi înșine, nu împotriva noastră.

Subiecte de conștientizat la Luna Plină în Berbec:

Și este despre multe alte întrebări care ies acum la suprafață pentru a-și găsi răspuns. Iată câteva din întrebările care stau cu mine acum:

Cât las pasiunea să mă ghideze în ceea ce am de făcut?
Cât acționez rațional, previzibil din tipare repetitive?
Unde acționez din inerție, pentru că așa m-am obișnuit, contrar ghidării interioare?
În ce arii din viața mea am nevoie să mă conectez mai mult cu energia pasiunii?
Cât de mult mă opresc să acționez pentru că mi-e frică?
Cât mă arunc în acțiune ca să evit să văd alte lucruri la mine?
Cât acționez îndrumat de Sinele superior, urmând pasiunea Sufletului și cât acționez din nevoi mentale, ajungând în același loc?
Unde mi-este încă frica să-mi urmez pasiunea inimii și să acționez?
Cât ne pierdem în acțiune de frica de a sta cu noi înșine și a ne privi în față, dezgoliți de poleiala realizărilor și a ceea ce dobândim prin acțiune?

Suntem invitați așadar la această Lună Plină să acționăm conștient. Nu doar de dragul acțiunii, ci spre pasiunea sufletului nostru, spre ceea ce ne pune sufletul în flăcări cu adevărat.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *