Luna Plina in Berbec actiune cu pasiune
Dezvoltare personala

Luna Plină în Berbec, 5 octombrie 2017: Acțiune, cu pasiune!

Luna Plină în Berbec din 5 octombrie este despre acțiune. Este despre acțiune, dar nu oricum. Este despre a acționa urmând ghidarea interioară.

Despre a urma pasiunea și focul din inima ta. Despre acțiune conștientă. Despre a îmbrăca energia berbecului, care merge înainte indiferent ce se întâmplă, într-o haină a conștientizării.

Despre a avea curajul să ieși din aceleași circuit mental care te menține pe același traseu și de a-ți da “foc la valiză”, învățând să acționezi în direcția a ceea ce te însuflețește cu adevărat.

Cum pot să hrănesc energia pasiunii care să mă ghideze în acțiunile mele? Ce îmi pune sufletul în flăcări? Asta este direcția în care suntem îndemnați să acționăm la această lună plină în Berbec.

În același timp, această Lună Plină în Berbec este despre a acționa în acord cu noi înșine, nu împotriva noastră.

Subiecte de conștientizat la Luna Plină în Berbec:

Și este despre multe alte întrebări care ies acum la suprafață pentru a-și găsi răspuns. Iată câteva din întrebările care stau cu mine acum:

Cât las pasiunea să mă ghideze în ceea ce am de făcut?
Cât acționez rațional, previzibil din tipare repetitive?
Unde acționez din inerție, pentru că așa m-am obișnuit, contrar ghidării interioare?
În ce arii din viața mea am nevoie să mă conectez mai mult cu energia pasiunii?
Cât de mult mă opresc să acționez pentru că mi-e frică?
Cât mă arunc în acțiune ca să evit să văd alte lucruri la mine?
Cât acționez îndrumat de Sinele superior, urmând pasiunea Sufletului și cât acționez din nevoi mentale, ajungând în același loc?
Unde mi-este încă frica să-mi urmez pasiunea inimii și să acționez?
Cât ne pierdem în acțiune de frica de a sta cu noi înșine și a ne privi în față, dezgoliți de poleiala realizărilor și a ceea ce dobândim prin acțiune?

Suntem invitați așadar la această Lună Plină să acționăm conștient. Nu doar de dragul acțiunii, ci spre pasiunea sufletului nostru, spre ceea ce ne pune sufletul în flăcări cu adevărat.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *