Interviul saptamanii: De vorba cu Andy Szekely

Publicat: 29 noiembrie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

 interviul-saptamanii-de-vorba-cu-andy-szekely

interviul saptamanii de vorba cu andy szekely

Andy Szekely este autorul programului Powerful Business Persuasion®.

Este antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de peste 15 ani în educația oamenilor maturi.

A publicat 5 cărți, a produs 34 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților și editează un newsletter on-linecu peste 25000 de abonați.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Ca antreprenor a fondat două companii (o editură și o firmă de training și consultanță) și a inițiat o fundație pentru educația viitorilor lideri ai României.

Proiectul sau semnătură este Bootcamp –  primul program complet de dezvoltarea personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial din Romania.

Iata ce ne impartaseste Andy Szekely in interviul de mai jos:

1.     Ce v-a determinat sa incepeti un business in zona de dezvoltare personala?

Frustrarea!  Nu imi placea de mine si nici de felul in care comunicam. In plus, aveam impresia ca viata poate fi mai frumoasa, dar nu stiam cum sa atrag aceasta realitate spre mine. Apoi mi-am dat seama ca sunt foarte multi oameni in aceasta situatie (acum 20 de ani, ne aflam la putin timp dupa revolutie, asa ca nu se prea vorbea despre dezvoltarea personala). Astfel am devenit un membru al pietei pe care o serveam, piata pe care am si construit-o in buna masura. In momentul de fata, sunt sute de ofertanti pe aceast zona de interes. Din pacate, cei buni pot fi numarati pe degetele de la o mana.

 2.     Ce dificultati ati intampinat pe parcursul acestui proces? Cum reusiti sa le priviti acum?

Doua, majore.  Ambele au devenit subiecte de predare in cursurile mele. Prima este mitul expertului, adica tendinta de a oferi ce credeam eu ca e important , nu ceea ce era cerut pe piata. A doua, echipa. Când lucrezi in dezvoltare personala, e usor sa cazi in capcana free-lancer-ului, adica sa lucrezi de unul singur. Din pacate, nu poti genera schimbare de impact asa. Ai nevoie sa lucrezi cu oameni dedicati viziunii de a construi un sistem de educatie pentru adulti adevarat.

3.     In urma interactiunii dumneavoastra cu oamenii, care vi se pare ca este cel mai mare blocaj pe care acestia il au in ceea ce priveste incercarea de a-si indeplini visurile?

Lipsa de claritate dublata de lipsa perseverentei

Cand stii foarte bine ce vrei si decizi ca vei face acel lucru indiferent de chef sau obstacole, reusesti.

Din pacate, boala informationala a devenit tot mai infectioasa. Astazi ne expunem la sute de miliarde de biti de informatie despre cum putem fi fericiti, dar aceste informatii raman doar zvonuri la nivelul mintii. Ele nu se transforma in practica pentru ca ne pierdem disciplina actiunii.

Reteta e insa banal de simpla:

1. Decide ce vrei
2. Actioneaza in directia respectiva

4.     Care ar fi principalele 3 lectii de viata pe care le-ati impartasi in orice moment celor din jurul dumneavoastra?

Prima e precizata deja la intrebarea anterioara:  Cum sa decizi ce vrei si sa te tii de plan

A doua ar fi:  Cum sa atragi in viata ta oamenii care merita sa te insoteasca pe cale

A treia:  Cum sa devii un lider autentic si inspirational

5.     Ce sfat aveti pentru oamenii care nu au curajul sa iasa din zona lor de confort si sa actioneze pentru a-si indeplini scopurile? Cu excceptia curajului, care sunt trasaturile de care acestia mai au nevoie?

1.     Sa adauge o data la 6 luni (cel putin) un obicei benefic nou in viata lor. Nu e nevoie sa fie o activitate complexa, dar e necesar sa fie benefica. De exemplu:  sport, nutritie sanatoasa, economisire sau networking de calitate

2.     Sa ia model de la oameni inspirationali si pentru asta sa isi creeze conditiile sa petreaca cat mai mult timp cu astfel de oameni

3.     Sa contemple scriind si chiar visand ce anume isi doresc cu adevarat. Sa petreaca mai mult timp cu astfel de ganduri despre viitorul dorit.  Majoritatea celor care nu obtin mare lucru de la viata, nu petrec timp gandindu-se ce vor de fapt d ela viata

 6.     In cazul in care doriti sa transmiteti si o alta informatie in afara celor spuse mai sus, va rugam sa o faceti.

Cand te cunosti pe tine devii liber.
Cand ii cunosti pe ceilalti devii lider.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *