Ce activitati incercam weekendul acesta in Bucuresti?

Publicat: 21 iunie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

ce-activitati-incercam-weekendul-acesta-in-bucuresti

ce activitati incercam weekendul acesta in bucurestiRamaneti in Bucuresti la sfarsit de saptamana? Ne-am gandit sa va usuram munca si sa va propunem cateva activitati pe care le-ati putea incerca weekendul acesta.

1. Festivalul international de statui vivante

Poate ca multi dintre voi sunteti deja obisnuiti cu programele artistice atat de la metrou, cat si din parcuri ale celor de la Teatrul Masca. Daca nu ati vizionat un astfel de spectacol, va garantam ca veti ramane placut surprinsi. Intrarea este libera. Mai multe detalii, gasiti aici.

2. Namaste India

Pentru cei pasionati de cultura indiana, Muzeu Satului va gazdui timp de 4 zile cea de-a V-a editie a festivalului Namaste India. Va puteti bucura de activitati creative, filme sau basme indiene, cat si de arta decorarii cu henna si spectacole de dans indian. Daca v-am starnit curiozitatea, gasiti mai multe detalii aici.

3. Bucharest Music Film Festival 

Daca treceti prin Piata George Enescu in perioada 21 iunie – 30 iunie, va puteti pentru diferite momente artistice si culturale. Evenimentul este dedicat iubitorilor muzicii clasice, acestia putandu-se bucura de prezenta unor renume nationale si internationale din sfera acestui gen de muzica. O data cu terminatea concertelor, in fiecare zi au loc si proiectii de filme. Vreti sa stiti mai multe despre acest festival? Click aici.

4. Festivalul International de Folclor – Cismigiu 2013

Ce poate fi mai binevenit o data cu sarbatoarea Rusaliilor decat un festival traditional in care sa ne bucuram si sa ne reamintim de specificul romanesc? Dar vestea buna este ca vom asista la o adevarata parada culturala internationala deoarece vom avea parte si de greci, sarbi, germani, rusi, bulgari, italieni. Mai multe detalii, gasiti aici.

5. Festivalul Comediei Romanesti

In perioada 16 – 23 iunie 2013, va puteti bucura de o diversitate de piese de teatru romanesti. Mai multe detalii despre piesele de teatru si despre locatiile in care acestea se joaca, gasiti aici.

6. Roaba de cultura

Concert, picnic “Arta nu musca”, Seara de carte, Fitness, drenaj canin si film. Acesta pare a fi programul in Parcul Herastrau in perioada 19 – 23 iunie. Detaliile evenimentului sunt aici.

7. Targul de ie romaneasca

Cu ocazia zilei de Rusalii, ne putem bucura de Targul de ie romaneasca desfasurat in perioada 22 – 23 iunie 2013. Peste 200 de modele de ii romanesti lucrate manual vor fi expuse pentru a fi admirate de pasionatii de acest obiect vestimentar. Sunteti curiosi sau entuziasmati? Aflati mai multe detalii de aici.

 Voi ce faceti in weekend?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *