Un nou curs online: "Curs de meditatie pentru incepatori"
Tehnici de meditatie

Un nou curs online: “Curs de meditatie pentru incepatori”

Un nou curs online: "Curs de meditatie pentru incepatori"

Un nou curs online: “Curs de meditatie pentru incepatori”


A medita inseamna a-ti croi drum catre tine insuti!

Cursul nostru se adreseaza celor care vor sa se initieze in tainele meditatiei, persoane care vor sa introduca aceasta practica in rutina zilnica, fie pentru explorare interioara, pentru materializarea unor dorinte sau, pur si simplu, pentru relaxare.

Poate ai cautat ghidare in exterior si nu ai stiut de unde sa incepi calatoria ta in lumea meditatiei. Cursul nostru se vrea a fi un sprijin din exterior in procesul vostru de evolutie spirituala, care sa iti dea cateva indicatii de baza, dar in acelasi timp, sa iti dea si curajul de a intelege si de a fi convins ca, in cele din urma, fiecare este maestru pentru sine insusi.

In curpinsul lui, vei gasi multe informatii care te vor indruma sa ajungi in aceasta lume a interiorizarii, a intuitiei, a comunicarii cu Universul.

Vei gasi sfaturi practice legate de meditatie, aspecte subtile ale meditatiei, dar si exemple de meditatii si, extrem de important, fisiere audio cu meditatii si muzica pe baza carora poti incepe sa integrezi meditatia in viata ta de zi cu zi.

Iata si cuprinsul cursului:

  • Ce este meditatia? Definitii, notiuni de baza, intelegerea fenomenului
  • Beneficiile meditatiei
  • Etapele meditatiei
  • Sfaturi practice pentru meditatie: pregatirea, postura, relaxarea corpului, importanta respiratiei
  • Aspecte importante legate de meditatie: a fi permanent treaz, sesizarea momentului prezent, oprirea din activitate, non-actiunea, concentrarea
  • Cum arata viata cand o privesti dupa o meditatie?
  • Aplicatii practice:

Exercitii de meditatie, expuse in scris, pe care le puteti practica singuri:

rugaciunea Sfantului Francisc din Assisi, exercitiu de vizualizare, intinderea la sol, meditatia “Care este calea mea”?, meditatia in picioare, meditatia in postura sezand, meditatia in timpul mersului, meditatia lacului, meditatia muntelui, meditatie asupra ritmului respiratiei, meditatia iubirii altruiste, meditatie asupra furiei, meditatie pentru a intra in contact cu calauzirea divina, meditatie pentru vindecarea relatiilor, meditatie pentru abundenta si materializare

Pachetul audio compus din 3 meditatii: meditatie pentru prosperitate, meditatie pentru pacea inimii, meditatie pentru relaxare

Costul cursului: 10 euro

Plata se face prin sistemul SECURIZAT Mobilpay si nu dureaza mai mult de 1 minut.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *