Un nou curs online: “Curs de meditatie pentru incepatori”

Publicat: 8 iulie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

Un nou curs online: "Curs de meditatie pentru incepatori"

Un nou curs online: “Curs de meditatie pentru incepatori”


A medita inseamna a-ti croi drum catre tine insuti!

Cursul nostru se adreseaza celor care vor sa se initieze in tainele meditatiei, persoane care vor sa introduca aceasta practica in rutina zilnica, fie pentru explorare interioara, pentru materializarea unor dorinte sau, pur si simplu, pentru relaxare.

Poate ai cautat ghidare in exterior si nu ai stiut de unde sa incepi calatoria ta in lumea meditatiei. Cursul nostru se vrea a fi un sprijin din exterior in procesul vostru de evolutie spirituala, care sa iti dea cateva indicatii de baza, dar in acelasi timp, sa iti dea si curajul de a intelege si de a fi convins ca, in cele din urma, fiecare este maestru pentru sine insusi.

In curpinsul lui, vei gasi multe informatii care te vor indruma sa ajungi in aceasta lume a interiorizarii, a intuitiei, a comunicarii cu Universul.

Vei gasi sfaturi practice legate de meditatie, aspecte subtile ale meditatiei, dar si exemple de meditatii si, extrem de important, fisiere audio cu meditatii si muzica pe baza carora poti incepe sa integrezi meditatia in viata ta de zi cu zi.

Iata si cuprinsul cursului:

 • Ce este meditatia? Definitii, notiuni de baza, intelegerea fenomenului
 • Beneficiile meditatiei
 • Etapele meditatiei
 • Sfaturi practice pentru meditatie: pregatirea, postura, relaxarea corpului, importanta respiratiei
 • Aspecte importante legate de meditatie: a fi permanent treaz, sesizarea momentului prezent, oprirea din activitate, non-actiunea, concentrarea
 • Cum arata viata cand o privesti dupa o meditatie?
 • Aplicatii practice:

Exercitii de meditatie, expuse in scris, pe care le puteti practica singuri:

rugaciunea Sfantului Francisc din Assisi, exercitiu de vizualizare, intinderea la sol, meditatia “Care este calea mea”?, meditatia in picioare, meditatia in postura sezand, meditatia in timpul mersului, meditatia lacului, meditatia muntelui, meditatie asupra ritmului respiratiei, meditatia iubirii altruiste, meditatie asupra furiei, meditatie pentru a intra in contact cu calauzirea divina, meditatie pentru vindecarea relatiilor, meditatie pentru abundenta si materializare

Pachetul audio compus din 3 meditatii: meditatie pentru prosperitate, meditatie pentru pacea inimii, meditatie pentru relaxare

Costul cursului: 10 euro

Plata se face prin sistemul SECURIZAT Mobilpay si nu dureaza mai mult de 1 minut.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *