7 site-uri unde poti asculta muzica de relaxare si de meditatie

Publicat: 6 mai 2014
Comentarii: 1 Răspunsuri

Foarte multa lume se plange ca nu poate intra intr-o stare mai profunda daca nu este acompaniata de o muzica de relaxare si de meditatie pe masura.

Acestea fiind dovedite, am ales sa culegem in acest articol mai multe site-uri cu muzica de relaxare gratis si cu muzica meditatie atat pentru cei care practica diferite tehnici spirituale in mod constant, cat si pentru cei care isi doresc sa se relaxeze dupa o zi plina.

Iata care sunt cele 7 site-uri care te vor ajuta sa te bucuri de muzica de relaxare si de muzica de meditatie:

 • www.youtube.com. In general, acesta este unul dintre cele mai cautate site-uri de muzica de relaxare gratis. Tocmai de aceea, nici in materie de muzica de meditatie nu se lasa mai prejos. Vei putea pe youtube atat melodii de meditatie, cat si muzica de meditatie sub forma de colaj.

  Incearca aici unul dintre colajele noastre preferate de muzica de relaxare gratis.

 • www.muzicoterapie.ro. Site-ul ii apartine muzicoterapeutului Dorin Achim, iar muzica de relaxare pe care o gasiti pe site este propria sa creatie.
 • In cazul in care esti fanul muzicii Buddha Bar,  www.antistres.biz este locul potrivit in care poti gasi muzica pe gustul tau: muzica de relaxare gratis si muzica de meditatie.

Iata mai jos cateva mostre de muzica de relaxare si de meditatie gratis:

Colaj 1 muzica de relaxare gratis:

Colaj 2 de muzica de relaxare si meditatie:

Colaj 3: muzica de meditatie gratis:

Pe tine ce fel de muzica de relaxare si de meditatie te ajuta? Ai gasit si alte site-uri cu muzica de relaxare gratis? Asteptam sa le impartasesti cu noi!

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *