luna martie citire intuitiva
Tehnici de meditatie

Luna martie: citire intuitiva cu carti oracol

Pentru inceput de luna martie, in loc de martisor, Damaideparte.ro va ofera o citire intuitiva folosind cartile oracol.

Este o metoda buna de a ne conecta la energii pe care le putem manifesta, sedimenta, constientiza si materializa in perioada urmatoare.

Am folosit mai multe oracole din care am extras cateva carduri pentru tema lunii martie, provocarile lunii la nivel energetic, arhetipul pe care e nevoie sa lucram si o recomandare generala pentru aceasta luna.

Oracolele folosite sunt: Conscious Spirit, The Journey of Love, Magdalene Oracle, The Archetype Cards.

Va ofer cu drag aceste ganduri, celor care rezonati cu aceasta metoda de lucru si celor care sunteti deschisi spre lucrul cu energiile universale.

Mai jos aveti varianta integrala sub forma filmului youtube si un paragraf reprezentativ pentru fiecare card extras.

 

Tema de lucru pentru luna martie:

carti oracol

Gratia ei: Intruchipare a divinului feminin, ne vorbeste despre manifestarea energiilor feminine si a Femininului Sacru in viata noastra.

carti oracol luna martie

Energia hranitoare a inimii – Mama: Ce aspect din viata noastra avem nevoie sa hranim? In interiorul nostru, in relatiile noastre? Unde avem nevoie sa ne aplecam cu blandetea inimii de mama?

Provocari ale lunii:

carti oracol

Co-creatie: Avem nevoie sa ne aducem aminte ca suntem co-creatori, si nu victime ale circumstantelor.

carti oracol

 

Serendipity: Avem nevoie sa invatam sa permitem sincronicitatilor sa intre in viata noastra, traind in aliniere vibrationala cu ceea ce vrem sa manifestam in viata noastra.

Arhetipul lunii:

Cautatorul: Reprezinta arhetipul eternei cautari, al explorarii si vindecarii interioare. E nevoie insa sa gasim si angajamentul interior fata de o cale, un proiect, un adevar interior, fata de calea cea mai autentica a sufletului nostru in acest moment.

carti oracol

Recomandarea lunii:

Recunostinta: Suntem ghidati sa intram pe frecventa recunostintei pentru tot ceea ce exista in viata noastra. Din acest loc, aliniati la frecventa recunostintei, putem manifesta autentic ceea ce avem nevoie acum.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Mugur spune:

    Multumesc pentru acest articol si pentru excelenta prezentare video. Voi cauta sa le urmaresc in aceasta luna, asa cum am mai urmarit si alte informatii similare pe care le-am primit de la tine si care par sa aiba legatura cu aceasta perioada din viata mea, ca tot vorbeai de sincronicitati. Spor in tot ceea ce faci si sa te bucuri de o primavara frumoasa alaturi de cei dragi.

    1. Ma bucur ca ti-a folosit, Mugur! Toate cele bune si tie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *