Jocul intuitiei

Publicat: 18 octombrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

jocul intuitiei

jocul intuitiei


Va propun mai jos o practica care va poate ajuta sa va imprieteniti cu fluviul natural al intuitiei.

E o modalitate de a practica abandonarea totala si de a descoperi modul in care viata se creeaza pe sine, fara interferenta noastra.

Pentru asta, vei avea nevoie de o zi intreaga sa cel putin de cateva ore fara a avea alte preocupari.
Acorda-ti putin timp pentru a intra pe frecventa corpului tau. Inchide ochii, respira profund si observa care este atmosfera din interiorul tau.

Ia-ti angajamentul interior ca vei permite corpului sa fie ghidul si ancora ta, in timpul zilei. La fiecare expiratie profunda, repeta incet pin cuvinte sau in gand: ma abandonez, ma abandonez. Acum asteapta sa apara un impuls. Cand apare, urmeaza-l si apoi asteapta-l pe urmatorul.

La inceput, poate va fi necesar sa te misti incet, astfel incat sa ramai in acord cu acest curent profund al actiunii; dar cand te vei obisnui mai mult cu acest mod de actiune, vei descoperi ca esti ghidat si atunci cand te misti normal.

Atunci cand te pierzi prea mult in gandire, e recomandat sa-ti intorci atentia asupra respiratiei si asupra corpului.
Poate ca nu vei face prea multe in aceasta zi, poate chiar vei adormi la inceput. Poate ca te vei plimba prin parc sau prin oras intreaga zi, aflandu-te in locuri necunoscute si intalnindu-te cu oameni cu care nici nu ai vorbi.

Poate vei gasi carti care te vor inspira, sau vei observa locuri, copaci, sculpturi pe langa care ai trecut in fiecare zi din ultimii cinci ani fara sa le observi. Poate ca aceste lucruri iti vor da urmatorul impuls legat de locul spre care sa te misti. Poate ca vei cauta la telefon oameni fara sa stii de ce, fiind deschis spre conexiuni profunde.

Vei deveni un aventurier fara harta si fara a avea idee de scopul calatoriei tale.

La sfarsitul exercitiului, ramai asezat si revezi ceea ce s-a intamplat, acordandu-ti timp sa observi cum te simti in interior.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *