cum sa afli raspunsuri prin meditatie
Tehnici de meditatie

Cum sa afli raspunsuri prin meditatie

cum sa afli raspunsuri prin meditatie

cum sa afli raspunsuri prin meditatie


Astazi iti propunem un exercitiu interior de evolutie spirituala pe care il poti face pentru a afla raspunsuri importante pentru tine.

Sa presupunem ca vrei sa  descoperi la ce aventura te-ai angajat atunci cand te-ai nascut.
Care sunt talentele, darurile si puterea pe  care vrei sa le manifesti in lume? Care este natura esentei tale adevarate? Ce esti tu mai presus de ceea ce ti-au spus altii ca esti? Cine esti tu, dincolo de ceea ce proiecteaza societatea asupra ta?

Daca ai o practica spirituala prin care poti primi informatii, mediteaza si concentreaza-te asupra acestor aspecte. Daca nu ai inca o modalitate de a primi informatii, iata cateva sugestii prin care poti accesa informatiile:

Inainte sa mergi la culcare, cere sa visezi ceva care sa-ti reveleze aceste informatii. A visa este un mod foarte bun de a intra in contact cu intuitia ta. Cand ceri un vis, trebuie sa fii insistent, pentru ca poate nu iti va fi trimis acest vis de prima data.

Apoi, fa o plimbare in natura. Alege un loc cu un peisaj familiar astfel incat sa nu iti petreci timpul privindul, ci incercand sa intri intr-o stare meditiva. Inainte de a ajunge in acel loc, stabileste-ti intentia de a-ti fi aratata adevarata ta esenta.

Observa ce informatii iti parvin prin intermediul cunoasterii intuitive. Observa daca receptionezi o imagine, daca primesti un sentiment care iti reveleaza aceste informatii, sau daca primesti revelatii prin cuvintele folosite.

Poti sa meditezi si acasa la tine pentru a descoperi aceste informatii. Stai confortabil, pune o muzica care iti ofera o stare de constiinta extinsa. Foarte multe tipuri de muzica iti pot induce aceasta stare de extindere a constiintei.  Gaseste muzica potrivita pentru tine. Pe masura ce asculti muzica, permite-i corpului tau sa se relaxeze. Mentine in minte intrebarea la care vrei raspuns. Nu te gandi la aceste lucruri, ci doar mentine-le in atentie.

Permite-ti sa ajungi intr-o stare profunda de meditatie. Permite-ti sa primesti un raspuns. Raspunsul poate lua diferite forme: poti vedea o imagine, poti auzi cuvinte, simti diferite senzatii, experimenta  combinatie a acestor lucruri. Daca iti permiti sa te relaxezi  cat timp mentii in gand aceste intrebari, iti vor veni unele raspunsuri.

Incearca sa scapi de orice vorbarie mentala si voci negative, doar tinand cont de prezenta lor si mergand mai departe. A te lupta cu aceste voci doar adauga paie pe foc si le face mai puternice. Poti, de asemenea, sa incerci scrisul sau desenatul automat. Aseaza-te si scrie intrebarile pe o bucata de hartie. Apoi observa ce iese din mana ta.

Scrie exact ceea ce iti vine sa scrii. Daca faci acest exercitiu pe muzica, te va ajuta si mai mult.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *