aprinderea luminii inimii
Tehnici de meditatie

Aprinderea luminii inimii

 

aprinderea luminii inimii
aprinderea luminii inimii


Astazi va propun un exercitiu de vizualizare extras din cartea “Secretul sufletului pereche”, aparuta la Editura Adevar Divin, pe care o puteti castiga incepand de astazi in cadrul  concursului nostru.

“Inchide ochii, inspira pe nas si constientizeaza eliberarea de stresul de peste zi. Inspira si expira lent, pana cand dialogul mental incepe sa se reduca. Acorda-ti permisiunea de a te ancora in totalitate in momentul prezent.

Pe masura ce te linistesti si intri intr-o stare de spirit mai senina, aminteste-ti un moment in viata ta incare ai trait o stare autentica de iubire si de apreciere. Nu trebuie sa te gandesti neaparat la un eveniment zguduitor. Poate fi vorba de un incident cat se poate de simplu, cum ar fi momentul in care te-ai uitat in ochii unui copil, ai unui animal de casa sau ai unui prieten. Acorda-ti permisiunea sa retraiesti in momentul prezent aceasta stare de iubire si de apreciere. In timp ce faci acest lucru, focalizeaza-ti aceasta stare de iubire si de apreciere. In timp ce faci acest lucru, focalizeaza-ti intreaga atentie asupra zonei inimii. Observa dilatarea acesteia. Directioneaza sentimentele de iubire si de apreciere catre aceasta zona.

In continuare, imagineaza-ti ca sentimentele de iubire si de apreciere pe care le simti iti permit sa localizezi lumina din inima ta. Nu conteaza cum iti imaginezi aceasta lumina: poate fi vorba de un intrerupator, de o lanterna sau chiar de un aparat GPS. Poate fi o simpla senzatie de caldura sau de furnicaturi in zona inimii. Indiferent cum o constientizezi, aceasta este lumina interioara din inima ta. Contempla si simte aceasta lumina. Intinde mana si aprinde intrerupatorul. Respira profund si continua sa iti aduci aminte de iubire si de apreciere, amplificand aceste sentimente.

In tot acest timp, renunta la orice indoieli sau la gandul ca iti imaginezi ceea ce se intampla.
De indata ce te-ai conectat cu lumina interioara din inima ta, imagineaza-ti ca poti transmite iubirea si aprecierea pe care le simti in intreaga lume, catre toate inimile celorlalti oameni, delfini, pasari sau alte fiinte vii. Transmite astfel lumii iubirea ta cea mai pura, constientizand faptul ca in acest fel ii transmiti o raza din lumina inimii tale inclusiv sufletului tau pereche, in speranta ca il vei atrage astfel in lumea ta.

Continua sa vizualizezi aceasta lumina care emana din inima ta, dublata de incredere si cunoastere. Ea umple spatiul din imediata ta apropiere si se raspandeste apoi in intreaga lume, pana la marginile Unviersului.

Scufunda-te in cunoasterea intuitiva profunda a faptului ca sufletul tau pereche a fost atins astfel de energia inimii tale. Constientizeaza faptul ca el se afla deja in drum catre tine. Asigura-te ca fiecare celula din tine stie acest lucru.
Nu trebuie sa stii cand, unde si cum se va produce marea intalnire…Scufunda-te in constiinta faptului ca sufletul tau pereche se afla deja in drum catre tine si zambeste la acest gand.

Spune-ti ca de acum inainte poti lasa lumina inimii aprinsa, caci esti in siguranta. Repeta-ti ca esti protejat, iubit si pregatit. Aminteste-ti de iubirea profunda pe care o ai de daruit si de primit. Ofera aceasta iubire tuturor oamenilor care iti ies in cale. In acest fel, lumina din inima ta va straluci mai puternic ca oricand.

Daca ai terminat, deschide ochii, dar nu uita sa iti mentii inima deschisa.”

 

<iframe width=”420″ height=”275″ src=”//www.youtube.com/embed/P27MPi3ZhCg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Marius spune:

    De unde stiti ca universul are o margine…ma rog…sau mai multe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *