Călătoria mea de integrare a energiei sexuale

Publicat: 18 august 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Vreau să vă vorbesc în articolul de mai jos despre călătoria mea de integrare a energiei sexuale, care a fost atât de provocatoare uneori, încât am simțit că e nevoie să fiu complet vulnerabilă în acest articol, pentru a fi inspirație pentru toți cei care trec prin aceleași provocări. Lucrând cu foarte mulți oameni de-a lungul timpului, am observat că foarte multe suflete treceau prin aceleași provocări de a integra în corp și a celebra pe deplin această energie.

Întreaga călătorie a fost însoțită de atâtea provocări, încât împuternicirea reală nu a venit decât după acel moment în care m-am dus atât de profund în prăpastie încât m-am tăvălit pe jos de durere, la propriu.

Acum, privind în urmă, văd călătoria de integrare a energiei sexuale ca pe un proces paralel cu călătoria de a-mi aduce sufletul pe pământ și de a veni în corp, pe această planetă. Este o călătorie plină de provocări pentru sufletele bătrâne ca mine și ca cei care citiți acum aceste rânduri, pentru că am venit aici în această viață cu un oarecare nivel de respingere a vieții pe Pământ impregnată în celule, care are cauze profunde, despre care vorbesc în alte materiale și cursuri pe care le țin.

Integrare a energiei sexuale


O să fac în cele de mai jos o distincție între energia sexuală-sexualitate-sex. În opinia mea, energia sexuală este forță vitală pură și este cea mai puternică energie din Univers. Se exprimă prin sexualitate, dar este mai mult de atât. Este creativitate, putere personală, vitalitate și furie sănătoasă. Sexualitatea se exprimă prin sex dar este mai mult decât atât. Este senzualitate, prezență în corp, asumare de sine, acceptare profundă a propriei ființe și a tot ce este omenesc în noi. Iar sexul, în toate formele lui, este instrumentul divin prin care ne putem aduce aminte cine suntem cu adevărat pe această planetă: suflete minunate camuflate în niște corpuri omenești miraculoase.

Călătoria mea

Mi-am explorat corpul de la o vârstă mică, cu inocența și curiozitatea specifică vârstei, dar după aceea am absorbit atâta vinovăție legată de plăcerea sexuală și de corp, de la familie, școală, rude, biserică încât m-am disociat la o vârstă fragedă de personalitatea mea erotică. Tot acest lucru a avut ca efect faptul că după aceea, mare parte din viața mea, o parte din mine nu înțelegea deloc de ce trebuie ca noi, oamenii, să facem sex.

Ce este acela sex și de ce oamenii îi dau atâta importanță? a fost o întrebare care m-a urmărit în prima parte a vieții mele. Ca și cum o parte din sufletul meu simțea o respingere profundă față de tot ce era sexual. Și desigur, în timp s-a accentuat acel sentiment de “chin” care era acolo pe fundal și care m-a însoțit mult timp când venea vorba de energia sexuală exprimată prin corp.

M-am luptat cu asta până când am început să lucrez cu mine în terapii, traininguri, cursuri și tot ce am făcut pentru propria vindecare și am început să-mi dezmorțesc corpul. Așa am început să simt energia sexuală curgându-mi prin corp, împreună cu fluvii și uragane de furie și energie distructivă. Mi-am dat voie să simt tot impulsul distructiv și să simt în tot corpul meu toată puterea mea întunecată. Asta a fost punctul cheie care mi-a dezmorțit energia sexuală.

O dată cu dezmorțirea corpului a început să erupă însă vulcanul amorțit de vieți în interiorul meu. Dar cine să conțină o astfel de putere? Singură nu prea știam cum, iar partenerul pe care îl aveam atunci nu putea face ceea ce eu însămi nu știam cum să fac. Așa că am început să am o nouă dilemă: cât din acea putere să las să iasă la iveală, cât să tai din mine, cât să dau la o parte, cât să negociez cu mine, ca să nu deranjez, ca să nu fiu prea mult? 

Conflictul și chinul au continuat, în altă formă. O formă în care nu îmi dădeam eu mie voie complet să iau în stăpânire propria mea sexualitate, și atunci respingeam viața în corp și în această dimensiune. 

Capcana sexualității sacre

Apoi, am întâlnit acel tip de experiență pe care mulți dintr noi am numit-o “twin flame”. Extrem de intensă, cu multe lecții spirituale. În acel moment, am putut să dau un sens spiritual sexualității pe Pământ și am început să simt cu adevărat cât de sacră este sexualitatea în sine. Am simțit perfecțiunea divină, am crezut eu atunci – locul unde pot să aduc împreună sexualitatea cu energia sufletului.

Privind din această perspectivă – că sexul pe Pământ se face doar pentru a exprima iubirea pe care o simțim la nivel de suflet – mi-a devenit ușor să accept sexualitatea umană. Însă, era o acceptare parțială: acceptam sexualitatea doar atunci când era conectată cu ceva ce eu percepeam ca fiind sacru. Ca și când încă aveam o judecată profundă undeva în adâncul meu, considerând că doar sexul spiritual este acceptabil. Și asta este capcana sexualității sacre, din punctul meu de vedere: nu poate fi complet autentică până când nu ne acceptăm și integrăm cu adevărat sexualitatea umană și aspectele “profane” ale sexualității.

A fost un pas în acceptarea sexualității mele, dar la un nivel profund încă voiam ca sexualitatea să fie doar divină și respingeam profund încă aspectul ei uman. Și exact asta a fost lecția pe care mi-a servit-o ani de zile aceasta conexiune. Pentru că relația pământeană nu a fost posibilă, iar călătoria de integrare a energiei mele sexuale avea să continue. Călătoria de a integra partea umană a energiei sexuale și a sexualității mele, doar de dragul de a avea un corp care merită onorat și celebrat, pentru că este un miracol în sine.

Integrarea aspectului uman al energiei sexuale

Așa că am mers mai departe pe calea mea. Am trecut prin a fi complet singură timp de câțiva ani și a curăța extrem de multe blocaje, tone de rușine și vinovăție și amprente de abuz sexual adunate de vieți în structurile mele. După toată această etapă, am intrat într-o relație cu un partener care nu prea avea niciun interes să exploreze vreun fel de sexualitate cu mine – minunată oglindă a modului în care încă îmi respingeam propria sexualitate.

Aici a fost momentul în care a trebuit să mă doară atât de tare încât să zic: “De azi înainte, îmi revendic această energie indiferent dacă sunt singură, într-o relație, între relații sau nu voi mai avea niciodată vreo relație. Energia mea sexuală este a mea. O aduc în corp, mă bucur de corp și de mine. Nu mai renunț sub nicio formă la ceea ce este al meu, la puterea mea. Mă bucur de sexualitate, în toate formele ei. Mă bucur de sexualitate complet, în cele mai umane aspecte ale ei. Sunt deschisă să experimentez călătoria la nivel uman, complet, total, cu tot ce implică asta.”

Și încet încet, împuternicirea a venit. Respirație după respirație, zi după zi. Am programat zeci de ore de a mă bucura de mine și corpul meu. Am făcut sute de ore de yoga, de respirație, lucrul cu yoni, cu atingerea, cu corpul. M-am luat în stăpânire. Și continui să o fac, atât cât pot, zi după zi. Este o călătorie de o viață.

Plăcerea e dreptul meu divin în acest corp. Urmez plăcerea în tot ce fac.” mi-au devenit motto-uri de viață la care încă lucrez pentru a le aduce complet în corp. Și lucrez să de-programez secole de condiționări: plăcerea nu e un păcat iar rușinea și vinovăția pe sex, sexualitate, plăcere sexuală e momentul să plece definitiv din realitatea noastră. 

Așa ne luăm corpurile și suveranitatea înapoi. Așa devenim echilibrați și fericiți, când expresia noastră sexuală este liberă și eliberată. 

Și toată această ultimă etapă a început să se desăvârșească în ultimul an, de când am ieșit să trăiesc în afara țării, în Italia – țară în care nu poți face altceva decât să te îndrăgostești de viața pe Pământ. Aici am învățat să mă bucur de prezența în corp, de prânzurile lungi, de a face dragoste, pur și simplu de a mă distra și a mă bucura de superficialitatea vieții simple, de moment cu moment.

Sexualitatea este puterea noastră și este un instrument pentru a ne aduce aminte cine suntem cu adevărat în esență.

Am știut întotdeauna și spun asta și oamenilor cu care lucrez că cea mai mare provocare ne este cel mai mare dar, din momentul în care reușim să întoarcem energia în favoarea noastră. Și de aceea simt ca e parte din misiunea mea să ajut oamenii să își integreze energia sexuală, pentru că pentru mine a fost o călătorie anevoioasă și plină de învățături. Și pentru că parte din misiunea mea este să împuternicesc oamenii la modul real, iar fără energie sexuală și suveranitate a acestei energii nu există împuternicire reală.

Celor care rezonați cu împărtășirea mea și știți că integrarea energiei sexuale este o călătorie de o viață, vă transmit invitația la cursul: “Energia sexuală: Portal spre Potențialul Divin”, din perioada 15-29 septembrie 2022. Aici este spațiul în care ne putem revendica ceea ce este al nostru de drept divin.

Cu bucurie,
Mihaela Marinas

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *