Te sperie? Atunci, probabil, e iubirea vietii tale…

Publicat: 19 octombrie 2016
Comentarii: 2 Răspunsuri

Atentie insa: a gasi iubirea vietii tale, asa cum spune titlul, nu e acelasi lucru cu a sta pe langa oameni instabili emotional. Daca stam insa putin sa ne acordam la energia din spatele titlului, totul capata un alt inteles.

Chiar daca media si conditionarile sociale ar prefera ca tu sa gandesti altfel, relatiile in care crestem cel mai mult nu sunt doar miere si lapte.

Relatiile sunt un vehicul pentru crestere. Si cel mai bun tip de relatie in care ai putea sa te angajezi este tipul de relatie “de confruntare”. Genul de relatie in care partenerul iti este ca o oglinda si, cu multa dragoste si compasiune, te ajuta sa-ti scoti toti demonii din tine. Este un tip de relatie care actioneaza ca un catalizator pentru cresterea pozitiva.

Iubirea vietii tale si vindecarea demonilor interiori

Aceasta relatie va aduce lumina in fiecare colt al mansardei tale mentale. Va lumina toate lucrurile pe care incerci sa le ascunzi de tine si de ceilalti. Si, daca e iubirea vietii tale, va face asta cu dragoste, rabdare si compasiune.

Atunci cand te vei astepta sa fuga (pentru ca a aflat cele mai profunde si dureroase secrete despre tine), iubirea vietii tale iti va spune ca te iubeste mai mult acum, cand stie mai mult despre tine.

Intimitatea este despre a-l lasa cu adevarat pe celalalt sa te vada. De aceea, produce anxietate pentru majoritatea oamenilor. Sa lasi pe cineva sa te cunoasca cu adevarat si sa te vada este terifiant.

Iti lasi inima in mana acelei persoane si spui “Te rog poarta-te cu blandete.” Si daca este  persoana potrivita pentru tine, iti va raspunde: “Nici nu ma gandesc sa fiu altfel cu tine.”

Cand am inceput sa-mi dau intalniri dupa o despartire traumatizanta emotional, ezitam sa las pe cineva sa se apropie de mine. Ma angajasem in relatii de suprafata. Pentru ca-mi era teama de anxietatea pe care intimitatea mi-o producea. Sa admit ca aveam o zi dificila era suficient sa-mi provoc palpitatii.

In inchiderea mea emotionala, nu credeam ca voi fi capabil sa ma deschid in fata cuiva din nou.

Intimitatea vindecatoare

Pana intr-o zi cand am intalnit pe cineva care mi-a zguduit lumea complet. Privirea ei a patruns in mine. Nu puteam sa ma ascund in preajma ei. Nu trebuia sa o spuna cu voce tare, dar stiam ca ma vedea.

Primul instinct al ego-ului meu a fost sa fug. Sa ma intorc la obiceiurile mele vechi si neproductive. Sa fug inainte ca ea sa afle toate lucrurile din trecutul meu. S-o resping inainte ca ea sa aiba sansa sa vada in sufletul meu. Sa resping orice contact cu ea in caz ca ar putea sa ma faca sa simt emotii mari si inspaimantatoare din nou.

Ego-ul meu ii opunea rezistenta la fiecare pas. Mi-am zis mai intai ca nu e genul meu. Am incercat sa ma ascund in spatele unor lucruri de genul “E prea tanara/neexperimentata.” Dar asta era bullshit.

Fiecare gand care a incercat sa ma tina departe de ea era doar o scuza trista a ego-ului meu, pentru a sta inchis emotional. Era un mecanism defensiv si stiam asta.

Cand am inceput sa ies din carapace si sa-i spun cum ma simt (speriat de moarte doar sa stau in preajma ei), ea a primit totul cu gratie si compasiune. Pentru ca stia asta inainte sa i-o spun. Deja ma vazuse.

Pe cat de terifianta este intimitatea, procesul de a ne aduce demonii la lumina este profund terapeutic. Rusinea nu mai poate continua sa existe in contextul iubitor al unei relatii intime.

M-am reparat complet doar pentru ca am intalnit-o? Nu. Este un proces ca toate celelalte. A trebuit sa ma despart treptat de straturi intregi de anxietate, pe masura ce mi-am permis sa fiu vazut de ea mai mult si mai mult.

Dar voi fi etern recunoscator ca am intalnit-o. Pentru ca faptul ca m-a speriat de moarte a fost biletul meu spre transformarea pozitiva pe care nici n-o anticipasem.

Relatii provocatoare sanatoase si nesanatoase

Dacaesti intr-un loc in viata ta in care ai inceput sa te intalnesti cu cineva care te provoaca, te confrunta si te sperie, gandeste-te daca poate fi o forta de schimbare pozitiva in viata ta.

Nu te intalni cu cineva care te sperie doar pentru ca e o persoana controlatoare, furioasa, violenta sau abuziva. Asta este o relatie nesanatoasa in care sa te angajezi.

Dar intalneste-te cu cineva care te sperie pentru ca te incurajeaza sa-ti confrunti lucrurile pe care le-ai suprimat pentru mult prea mult timp. Intalneste-te cu cineva care te impinge cu iubire sa devii cine esti tu in esenta ta. Intalneste-te cu cineva care te scoate din zona de confort si te ajuta sa mergi la urmatorul nivel.

S-ar putea sa fie cel mai bun lucru pe care l-ai facut vreodata pentru tine.

Cele mai bune iubiri sunt cele care scot toti demonii din tine.

~Jordon Gray

Sursa: https://goodmenproject.com/

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *