Suflete pereche si suflete gemene

Publicat: 15 februarie 2017
Comentarii: 7 Răspunsuri

Se vorbeste foarte mult despre suflete pereche. Din ce in ce mai multe suflete se conecteaza la acest nivel si traiesc astfel de experiente. Insa mai putina lume vorbeste despre suflete gemene. Este un concept nou pentru multi dintre noi.

Pe parcursul vietii putem intalni mai multe suflete pereche, incepand cu frati, surori, parteneri de viata, profesori, iubiti, prieteni.

Ce inseamna suflete pereche?

Suflete pereche sunt persoanele care ne sprijina si cu care simtim conexiuni puternice in suflet. Avem multe in comun si sunt mereu acolo pentru noi. Sunt persoanele care ne inteleg, ne incurajeaza si impart cu noi fiecare pas de pe cale.

Sunt suflete pereche persoanele cu un sentiment impartasit de familiaritate pe care il au pentru ca s-au intalnit pe parcursul multor vieti. In fiecare viata au reluat conexiunea, uneori cu mai mult succes decat in alte vieti.

Aceste prietenii profunde ne fac viata mai frumoasa. Impreuna ne putem transforma si putem vindeca karma si conflictele din alte timpuri.

Scopul conectarii cu sufletele pereche este sa invatam, sa impartasim si sa crestem impreuna.

Pe masura ce ne dezvoltam spiritual, suntem testati sa dam drumul unor astfel de conexiuni cu suflete pereche care nu mai servesc cresterii noastre. Acesta poate fi un proces dureros. Vestea buna este ca aceste dificultati pregatesc calea spre conexiunea suprema – aceea cu Sufletul Geaman.

Desigur, multi oameni se pot afla in relatii stabile si fericite cu sufletele lor pereche si este in regula. Intregul concept de Suflete Gemene este prea mult pentru unii si este in regula.

Cu toate acestea insa, vremurile pe care le traim ne vor accelera si schimba viata in moduri pe care uneori nu le putem anticipa. Vor fi schimbari imprevizibile pe masura ce energiile se accelereaza.

Planeta are nevoie de oameni constienti spiritual din ce in ce mai mult. Iar intalnirea cu Sufletul Geaman este una din cele mai profunde experiente posibile de trezire spirituala.

Avem insa liber arbitru si alegeri. Chiar si atunci cand cealalta jumatate a sufletului tau iti apare in cale, poti spune Nu, daca esti fericit in situatia ta curenta. E important insa sa fim foarte constienti de sine si sa verificam ca nu cumva sa fim in negare referitor la cine suntem, ce ar trebui sa facem si cu cine ar trebui sa fim.

Sufletul Geaman te va obliga sa privesti cu adevarat in interior. Poti sa faci fata provocarii?

Uniunea cu Sufletul Geaman este o cu totul alta lume decat ceea ce am experimentat pana in acest moment. Este o experienta din alta lume. Pentru ca Sufletul Geaman ne lumineaza sufletul si ne reflecta, ca intr-o oglinda, cele mai profunde si dureroase rani pe care le avem de vindecat ca sa pasim inspre cine suntem cu adevarat.

Relatiile dintre Sufletele Gemene constituie provocarea spirituala suprema. Sunt relatiile care aduc cea mai mare vindecare posibila pentru suflet. Dar daca nu suntem pregatiti sa transmutam toate ranile, dramele si tiparele negative, este foarte putin probabil sa reusim ca ne conectam complet de la suflet la suflet.

Universul permite ca uniunea dintre Sufletele Gemene sa se intample atunci cand ambele parti au trecut prin multe initieri si sunt pregatiti sa treaca prin si mai multe initieri impreuna.

Ti-ai intalnit Sufletul Geaman?

Pana in epoca Varsatorului, Flacarile Gemene se sprijineau unii pe ceilalti din dimensiuni diferite. Pentru ca Planeta are insa nevoie din ce in ce mai mult de oameni constienti spiritual, din ce in ce mai multe Suflete Gemene se regasesc in dimensiunea fizica in aceasta perioada.

Cand se regasesc, traiesc cea mai intensa si frumoasa experienta posibila. Isi regasesc esenta de care au trait separati pana in acel moment si regasesc, prin celalalt, conexiunea cu Sursa.  

Conexiunea dintre Suflete Gemene este atat de puternica incat este despre suflet si spirit mai mult decat despre conexiunea fizica. Ambele parti au nevoie sa fi evoluat pana la un anumit nivel de constientizare inainte ca Universul sa permita conexiunea.

Uneori este posibil ca Sufletele Gemene sa traiasca in tari diferite sau pe continente diferite. Alteori, pot trai in acelasi oras. Insa pentru ca este in primul rand o conexiune spirituala, Universul are testele sale si adesea ii tine la distanta pe cei doi pana cand sunt pregatiti sa se reintalneasca in plan fizic.

Aceasta Uniune Divina oglindeste conexiunea cu Sursa. Este intotdeauna reciproca, nu este unilaterala, nu este disfunctionala si nu este co-dependenta. Nu exista separare intre cele doua suflete. Sunt parte unul din celalalt in cel mai intim mod cu putinta.

Pentru ca avem insa rani si multe tipare disfunctionale la nivelul personalitatii, avem nevoie sa vindecam aceste rani inainte de a putea trai complet frumusetea acestei Uniuni pe toate planurile.

Care sunt sansele sa te conectezi cu Sufletul tau Geaman?

Daca avem in planul sufletului sa ne conectam cu Sufletul Geaman in aceasta viata, nu vom putea evita aceasta experienta. Si atunci cand se va intampla, nu vor exista niciun fel de dubii in sufletul tau. Pentru ca natura reala a acestui tip de conexiune nu poate fi negata. Nu lasa loc pentru analiza si dubii.

Pe masura ce avansam in acest proces planetar de ascensiune spirituala, din ce in ce mai multe suflete se vor conecta in plan fizic cu Sufletele lor Gemene. Este parte din planul divin care incurajeaza evolutia spirituala pe Planeta.

Conectarea cu Sufletul tau Geaman este in acelasi timp o experienta provocatoare. Dupa conectarea initiala si focurile de artificii, poti incepe sa simti rezistenta si ajustare. Esta ca si cum ai de-a face cu o parte din tine la care ai ales sa nu te uiti de mult timp.

A te conecta cu Sufletul Geaman e ca si cum privesti in oglinda si si vezi adevarul gol golut. Iar uneori Ego-ului nostru nu-i face deloc placere sa vada adevarul. De aceea, nimeni nu poate pretinde ca aceasta conexiune va fi lina.

Lucrurile care stau in calea acestei conexiuni magice vor confirma validitatea ei. Provocarile vor intari determinarea celor doua suflete. E nevoie de curaj de ambele parti.

Conectarea cu Sufletul Geaman nu urmeaza acelasi tipare ca o relatie romantica tipica. Trece dincolo de imaginile romantioase cu indragostiti plimbandu-se mana in mana, cu lumanari la cina, privind impreuna stelele.

Contine si toate astea, insa este mult mai mult decat atat. Este mai mult un rollercoaster nebun, in care esti provocat in fiecare clipa sa lasi in urma iluziile si sa manifesti din ce in ce mai mult cine esti cu adevarat.

 

Sursa: http://www.sarahdelamer.com

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *