Relatiile si legea atractiei

Publicat: 9 noiembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri
Relatiile si legea atractiei - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Acesta este titlul unei noi carti, aparute la editura Adevar Divin, in colectia “Invataturile lui Abraham”, care ne ofera o noua perspectiva asupra relatiilor noastre si aduce in prim-plan ideea conform careia “Viata noastra depinde de relatiile noastre”. Aceasta carte isi propune sa ne ajute sa rezolvam misterul relatiilor aparent imposibile,

sa stabilim cum ne putem bucura in comun pe aceasta planeta, alaturi de semenii nostri, sa descoperim frumusetea diferentelor dintre noi si, mai presus de toate, sa restabilim armonia in cadrul celei mai importante relatii dintre toate: cea cu Sursa Eterna si Nefizica, care reprezinta adevarata noastra esenta.Cartea subliniaza faptul ca prima relatie si cea mai importanta, pentru fiecare dintre noi, este aceea cu Sufletul/Sursa/Dumnezeul din care am provenit. De aceea, nu vom avea fundamentul necesar pentru a ne armoniza celelalte relatii daca nu vom armoniza mai intai aceasta relatie primordiala.Daca vom crea o relatie armonioasa cu Sursa, toate celelate relatii-cu propriul corp, cu banii, cu parintii, cu copiii, cu nepotii, cu colegii, cu guvernul si cu lumea in general-se vor armoniza de la sine, conform principiilor de dezvoltare personala.

In primul rand, est necesar sa intelegem ca suntem o extensie a Energiei Sursei, iar atunci cand ne-am proiectat in corpul fizic, aspectul nostru nefizic nu a incetat sa existe. Tu continui sa ai si un aspect nefizic care isi duce mai departe existenta in dimensiunea nefizica din care ai provenit. In functie de esenta vibratorie a gandurilor tale, Legea Atractiei raspunde simultan si la esenta vibratorie a Fiintei tale Interioare.

Toti oamenii care apar in viata ta, de la cei pe care ii numesti prieteni sau iubiti si pana la cei pe care ii numesti dusmani sau straini, apar exclusiv ca raspuns la o cerere vibratorie facuta de tine. Este foarte adevarat ca tu nu ai fi atras niciodata in mod deliberat foarte multe din relatiile tale sau experientele din viata ta. Acestea nu au aparut insa ca urmare a unei intentii deliberate, ci in mod implicit…Este foarte important sa intelegi ca primesti toate lucrurile la care te-ai gandit vreodata, indiferent daca ti le-ai dorit sau nu.

Motivul pentru care relatiile devin atat de dificile pe acest Pamant sunt constituite dintr-o serie de premise gresite, pe baza carora noi suntem obisnuiti sa ne evaluam si sa ne construim relatiile. Iata cateva dintre ele:

•    Daca ma voi impotrivi suficient de mult aspectelor indezirabile, acestea se vor indeparta din viata mea.

Noi traim insa intr-un Univers bazat pe includere, nu pe excludere.Atunci cand spunem “nu” unei situatii, noi o includem in vibratia pe care o emanam, iar situatia incepe sa se apropie de noi. Daca observi un comportament al unei persoane care te face sa te simti rau, emotia negativa pe care o simti este cel mai bun indicator al faptului ca tu amplifici o situatie indezirabila. Daca vei continua sa te focalizezi asupra respectivei situatii indezirabile, tu vei incepe sa atragi aspecte negative, din ce in ce mai multe, in viata ta.

•    Eu am venit in aceasta lume pentru a-mi trai in mod just viata si pentru a-i influenta pe ceilalti sa isi traiasca viata in mod just. Viata care mi se pare mie justa trebuie sa fie justa si pentru ceilalti.

Aceasta lume este suficient de mare pentru ca toata lumea sa isi poata crea si indeplini orice dorinta. E inutil sa iti faci griji legate de faptul ca observarea creatiilor altor oameni te-ar putea deranja cu ceva, pentru ca ai puterea de a te focaliza exclusiv asupra aspectelor dezirabile. Ai venit in aceasta lume cu intentia de a stabili ce anume iti doresti si de a atrage aceste aspecte in viata ta prin Legea Atractiei, dar si cu intentia de a permite celorlalti sa faca acelasi lucru.

•    Pentru ca eu sunt mai batran decat tine, sunt implicit mai intelept decat tine; de aceea, trebuie sa ma lasi sa te calauzesc.

Aici se ridica problema conflictului intre generatii. In cazul acestui conflict, cartea propune o perspectiva echilibrata si care poate rezolva foarte multe probleme, in multe case in care exista neintelegeri intre parinti si copii.
Sugestii pentru copii: parintii tai sunt bine intentionati. Ei incearca sa te pregateasca pentru conflictele vietii, pe care le-au descoperit ei insisi de-a lungul caii lor. Comportamentul lor arata ca ei nu isi mai amintesc cine esti cu adevarat, nici macar cine sunt ei cu adevarat. Comportamentul lor este defensiv, asa ca intelege-i. Tine cont de cel mai important mesaj pe care ti l-ar putea transmite vreodata cineva pe acest Pamant: nu conteaza ce cred ceilalti despre tine. Singurul lucru care conteaza este ceea ce gandesti tu. Daca ii vei lasa sa creada ce vor, atunci vei ramane la unison cu cel care esti cu adevarat, iar, in timp, vei incepe sa te simti din ce in ce mai bine.
Sugestii pentru parinti: Comportamentul copilului tau in preajma ta depinde mai mult de atitudinea ta fata de el decat de caracterul lui. Copilul tau este un creator atotputernic care doreste sa se simta bine si sa se simta pretuit. Copilul tau nu s-a nascut in aceasta lume pentru a-ti face tie pe plac!

•  Daca voi munci din greu, atunci voi realiza orice imi propun.

Atunci cand ai un dezechilibru vibrational, nicio actiune exterioara nu poate compensa acest dezechilibru interior. Daca nu vei face efortul de a atinge mai intai armonia interioara cu ceea ce-ti doresti, legea atractiei iti va furniza un sir nesfarsit de probleme de rezolvat si nu vei mai iesi din aceasta situatie.

In privinta relatiilor sentimentale si a gasirii partenerului ideal, cartea porneste de la aceeasi premisa a alinierii cu tine insuti, in primul rand. Daca nu te simti implinit si cauti pe altcineva care sa te implineasca, legea atractiei va atrage automat catre tine un partener care se simte la fel de neimplinit. Daca doi oameni care se simt neimpliniti formeaza o relatie, este greu de crezut ca impreuna ei se vor simti cu ceva mai impliniti. Fundamentul oricarei relatii armonioase este fericirea pe care o simt cei doi parteneri la nivel individual. Cand doi astfel de oameni formeaza o relatie de cuplu, aceasta va fi automat armonioasa. Legea atractiei nu iti va oferi niciodata un partener echilibrat si fericit daca tu insuti nu esti echilibrat si fericit.

Asadar, e bine sa fim constienti de implicatiile pe care Legea Atractiei le poate avea in viata noastra. In privinta relatiilor,  Legea Atractiei ne garanteaza ca, atunci cand vom face efortul de a ne redirectiona gandurile catre diferite lucruri care ne fac placere, oamenii care ne nemultumesc vor iesi de la sine din experienta noastra de viata. Ei exista in viata noastra datorita atentiei pe care le-o acordam. In egala masura, daca vom face efortul de a intra in comuniune cu Perspectiva Superioara a Fiintei tale Interioare, daca vom invata sa ne iubim pe noi insine, toti cei cu care vom interactiona nu se vor mai putea opune Bunastarii pe care o vom simti in interiorul nostru. Fie ne vor iubi la randul lor, fie vor iesi singuri din experienta noastra de viata.

Pentru a beneficia pe deplin de energia si invataturile acestei carti, va sugeram sa participati la concursul nostru, in cadrul caruia vom acorda, timp de trei saptamani, cate 3 carti/saptamana! Va dorim mult succes!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *