Relații conștiente: program individual de mentorat cu Mihaela Marinaș

Publicat: 3 octombrie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Relații conștiente” este un program pentru cei care vor să își schimbe o dată pentru totdeauna timeline-ul relațional al vieții lor. Pentru cei care vor să închidă cicluri de abuz, manipulare, pierderi de suflet, scurgeri de energie vitală în relații. Pentru cei care vor să învețe cum să creeze relații autentice, conștiente, susținute din suveranitatea sufletului, care onorează adevărul a cine suntem și esența noastră reală.

Cred cu tărie că noua paradigmă relațională este cea a relațiilor conștiente. A relațiilor bazate pe suveranitatea sufletului.

Fie că sunt relații de cuplu, de familie, de prietenie, de lucru, avem nevoie să aducem întreg domeniul relațional în această zona a suveranității. În care ne onorăm atât de mult pe noi înșine și pe celălalt încât nu mai rămâne loc decât pentru relații în care ne primim, ne vedem și ne creștem cu adevărat unii pe ceilalți în cea mai înaltă versiune a noastră.

Acest program este:

 • pentru cei care vor să pășească pe timeline-ul lor organic al relațiilor de cuplu
 • pentru cei care vor să capete puterea să fie cine sunt, în fața familiei și a cunoștințelor
 • pentru cei care vor să creeze relații autentice, hrănitoare, din spațiul puterii personale cu toți cei din jur
 • pentru cei care vor să își ducă relația cu sine la următorul nivel.
 • pentru cei care visează la o lume a relațiilor duse la rang de sacralitate, prin autenticitate și suveranitate.

Ce vom lucra în programul “Relații conștiente”:

 • Eliberarea tiparelor relaționale de abuz, manipulare, codependență, narcisism 
 • Identificarea tiparelor relaționale karmice și trans-generaționale care au creat cercuri vicioase în viață noastră relațională
 • Închiderea vechiului timeline relațional al sacrificiului și al deconectării de la sine
 • Recuperarea sufletului din conexiuni de suflet imposibile (relații traumatizante, twin flame falși, suflete pereche karmice)
 • Încorporarea energiei suveranității în toate nivelele vieții noastre relaționale și în toate relațiile pe care le avem  
 • Crearea și ancorarea unui nou timeline relațional în acord cu Sinele mai înalt
 • Manifestarea unui partener de suflet, în acord cu calea sufletului

  Acest program este un spațiu puternic în care vei fi susținut să transformi toate aspectele legate de relațiile tale care te țin în suferință, nefericire și iluzie.

  Vei descoperi, poate, că ai nevoie să lași în urmă relații sau să lași în urmă tipare care îți obstrucționează relațiile. Oricum ar fi, e nevoie de angajamentul tău pentru crearea unei noi realități relaționale în viața ta.

  De aceea, înscrierea în program necesită determinare și angajament pentru calea personală și pentru propria ta viață.

La nivel concret, programul se desfășoară online: 5 întâlniri online și suport personalizat între întâlniri.

Preț: 3800 lei. Plata se face integral, la începutul perioadei de lucru.

Înscrieri: mihaela@soul-union.com

Vă aștept cu bucurie în lumea relațiilor conștiente!
Mihaela Marinaș

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *