Luna Plina din 11 aprilie reconstructie interioara si in relatii
Relatii

Reconstructie interioara si in relatii: Luna Plina din 11 aprilie

Cu prilejul acestei energii benefice a Lunii Pline, putem sa intram pe o frecventa de reconstructie interioara si sa incepem sa reconsideram toate aspectele vietii noastre.

Incepand de la relatia cu noi insine, cu misiunea noastra si activitatea noastra, cu cei pe care ii iubim si cu cei cu care ne aflam in relatiile conjuncturale.

Pentru ca suntem chemati sa manifestam din ce in ce mai mult Sinele nostru autentic, o asemenea raportare in Adevar si Iubire vine cu schimbari si ajustari in viata noastra.

Intrebari pentru reconstructie interioara

Care sunt zonele in care e nevoie sa fiu mai mult in acord cu mine?
Unde e nevoie sa ma abandonez mai mult?
Unde am nevoie sa ma relaxez in bucuria creatiei si sa ma abanonez vietii?
Unde e nevoie sa fiu mai ferm si sa manifest mai mult intentii si focalizare?
Unde e nevoie sa ma expansionez si de unde este nevoie sa-mi mut atentia?
Unde e nevoie sa creez viziunea unei directii si unde este nevoie sa urmez bucuria firescului si a curgerii?
In ce relatii manifest Sinele meu autentic si in ce relatii raman pentru a nu ma simti abandonat?

Iata si un mesaj de ghidare in procesul de reconstructie interioara, pentru aceasta perioada din oracolul “Wisdom of the Oracle”:

exchanging gifts

“Intri intr-o perioada productiva si plina de oportunitati. Ai tot ce-ti trebuie pentru a te bucura de ele. Pentru a le onora trebuie sa pui in ele timp, sa-ti manifesti abilitatile si sa te angajezi cu inima si sufletul in ceea ce urmaresti. Ai tot ce-ti trebuie sa reusesti daca te aliniezi cu legea lui a da si a primi. Trebuie sa te angajezi intr-un dans intre a da si a primi, a face si a fi. Daca lasi frica sa-ti ghideze alegerile, te vei goli si poti ajunge sa creezi un dezechilibru.

Mesaj despre relatii

Iubirea este un schimb de energie vitala. Creste exponential atunci cand e reciproca. Trebuie sa oferi si sa primesti pentru ca iubirea sa infloreasca si abundenta sa infloreasca. E momentul sa incepi sa accepti toate binecuvantarile care te asteapta precum si sa oferi acelasi dar la schimb. Deschide-ti inima si permite-i sa fie umpluta. Lasa iubirea in interior si lasa-o sa curga prin tine. Iubirea este a ta.

Prosperitate

Toata munca ta grea si eforturile – angajamentul sa inveti, sa creezi si sa-ti petreci timpul cu intelepciune – este rasplatit in moduri pe care nu le-ai anticipat. Darurile tale – timpul, ideile si energia intentiilor iti sunt intoarse de Universul care iti trimite semne si semnale, aducand intalniri sincronistice si oportunitati pentru a aduce mai mult succes. Totul este un schimb. Continua sa faci ceea ce faci.

Mesaj general

Acest mesaj vrea sa-ti aduca aminte ca doar a oferi fara sa primesti este o dinamica care apare in multe relatii in viata ta, acolo unde te gasesti in modul de victima, in dinamici codependente sau cand te tii strans de un sentiment fals de control.

Altii ar putea sa te impinga sa continui sa dovedesti ceva. A sosit timpul sa te distantezi de astfel de dinamici. Sa fii constient de nevoia de a da si a primi este primul pas inspre destinul tau real. Nu doar ca poti face fata acestui lucru, dar poti inflori.”

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *