O lectie de recunostinta si umilinta

Publicat: 27 februarie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

meryl-streep
Nu cred ca am vazut vreodata un discurs mai frumos de acceptare a unui premiu, la Hollywood sau in alta parte. Il redam mai jos, in speranta ca va deschide suflete. Pentru ca, intr-adevar, dincolo de ceea ce avem sau facem in vietile noastre, ceea ce conteaza cel mai mult sunt oamenii si momentele traite alaturi de ei.

“Cand mi-au strigat numele am avut sentimentul ca aud jumatate din America spunand: “Oh, nu! De ce ea, din nou?” Dar, nu conteaza…In primul rand, o sa-i multumesc lui Don, pentru ca atunci cand ii multumesti sotului la sfarsitul discursului, te suprapui peste muzica de final, si vreau sa stie ca mi-a oferit ceea ce este cel mai de pret in viata noastra. In al doilea rand, celuilalt partener al meu; acum 37 de ani, l-am intalnit in New York pe stilistul de par si de machiaj, Roy Helland, cu care am lucrat continuu din ziua in care ni s-au intalnit privirile pentru prima data. Primul lui film cu mine a fost Alegerea Sofiei, si am parcurs impreuna drumul pana astazi, cand el a castigat premiul pentru machiaj pentru filmul The Iron Lady, 30 de ani mai tarziu. Am facut impreuna fiecare film intre cele doua.

Vreau sa-i multumesc lui Roy dar mai vreau sa multumesc, pentru ca acum chiar inteleg ca nu voi mai fi niciodata pe aceasta scena, tuturor colegilor si prietenilor mei. Ma uit in sala si imi vad viata in fata ochilor: prietenii mei vechi si prietenii mei noi. Este o onoare atat de mare. Lucrul care conteaza cel mai mult pentru mine este prietenia, dragostea si bucuria pe care am impartasit-o facand filme impreuna. Multumesc tuturor prietenilor, celor care au plecat si celor care sunt aici, pentru aceasta cariera inexplicabil de minunata.”

Meryl Streep, discursul de acceptare a celui de-al treilea Oscar, pentru rolul din “The Iron Lady” 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *