Mesajul in sticla…

Publicat: 25 mai 2011
Comentarii: Fără răspunsuri
Mesajul in sticla - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Tot ce avem de facut este sa continuam sa trimitem in jur mesaje de iubire. Intr-o zi, vom deveni mai impodobiti, mai frumosi, cu viata plina de semnificatie si sens. Iar sticluta noastra de mesaje va fi plina cu raspunsuri de la Univers.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *