Masculinul sacru te cheama, Zeita!

Publicat: 5 octombrie 2016
Comentarii: 6 Răspunsuri

Surorile mele dragi, nu totul este despre noi. Haideti sa ne dam jos de pe piedestalul de zeite narcisiste si sa ascultam: Masculinul sacru ne cheama.

Stiu. Am fost oprimate. Patriarhatul ne-a taiat aripile si ne-a innabusit vocile timp de secole. Stiu.

Am luptat cu fiecare celula, pentru a curata durerea noastra si a stramoaselor noastre. Mai intai prin miscarile feministe ale mamelor noastre. Recent, prin practicile feminine constiente care ne-au inflorit si ne-au explodat in noua constiinta care apare acum pe pamant.

In fiecare zi, in fiecare ora, moment cu moment, ne-am dedicat retrezirii femininului, in interiorul si in afara noastra.

Am dat totul, am dezlegat legaturile, am curatat credintele care ne-au minimalizat. Am hranit semintele stimei de sine, am facut sa straluceasca Pasarea Phoenix si cercul surorilor sacre pentru a ne lua inapoi ceea ce a fost suprimat, pierdut si negat.

Surori, ne numim Zeite. Si asa ar trebui. Dar sa nu uitam ca puterea noastra vine la pachet cu multa responsabilitate.

Masculinul sacru se vindeca prin feminin

Si acum, ascultati-ma. Patriarhatul nu e acelasi lucru cu masculinitatea. Nu ne luptam cu barbatii. Poate o sa-mi zici ca stiai asta. Insa stiai cu adevarat?

Daca o stiai, lasa sa se vada prin actiunile tale. Pune jos pumnalele si sulitele impotriva masculinului. Pentru ca dupa ce ai scos din tine toata furia indreptatita, e multa treaba de facut. Furia fara sfarsit nu este o solutie, surorilor. Opriti-va!

Incetati sa mai fluturati pumnale prin jurul aurei voastre si sa pedepsiti barbatii cu care sunteti de fapt nerabdatoare sa va uniti.

Patriarhatul este o paradigma, dragele mele surori. O paradigma cu care barbatii si femeile au fost de acord. Pentru mult prea mult timp, fiecare parte din cele doua s-a uitat pe sine, si-a uitat puterea si sacralitatea. Paradigma patriarhala a fost o co-creatie. A fi misogin este o co-creatie.

A nega asta inseamna a nega propria putere, inseamna a ne plasa intr-un spatiu de victime care nu ne onoreaza, surorilor. Nu putem si nu avem cum sa fim si Zeite si victime.

Trebuie sa alegem calea adevarului suprem si profund.

Razboiul impotriva masculinului sacru trebuie sa se termine, dragi surori. Trezeste-ti puterea de ascultare si compasiune.

Secole de opresiune patriarhala nu necesita alte secole in care sa pedepsim barbatii, surori. Simte asta. Stii ca esenta ta este un balsam sacru, vindecator si atotcuprinzator. Nu putem sta in deplinatatea noastra pana nu intelegem asta.

Ascultati, surori, ascultati. Puteti sa auziti masculinul sacru? Esenta sa este de jur imprejurul tau.

Iar masculinul sacru este acum in suferinta, Surori. Nu suntem doar noi ranite. Patriarhatul a separat sacralitatea si indrazneala masculinului de singurul lucru pentru care un barbat merita sa lupte. Tu. Noi. Spiritul. Intregul Sacru.

Da-te jos de pe piedestalul tau narcisist si asculta. Spui ca vrei un razboinic. Spui ca vrei un Shiva pentru Shakti din interiorul tau. Atunci adu acest principiu in tine. Masculinul sacru tanjeste dupa tine, chiar ii este dor de tine, la fel de salbatic si profund precum si tu tanjesti dupa el – cu o ardoare si devotiune care nu cunoaste limite.

Nu vrea nimic mai mult decat sa-ti dea totul. Cum poate sa faca asta cand tu manuiesti topoare de lupta in fata lui? Nici macar nu asculti.

Tu stii ca balsamul esentei tale este nectarul sufletului lui? Ca gratia atentiei tale iubitoare este acel lucru care aprinde sute de rasarituri in inima lui? Si-ar da viata pentru dragostea ta sincera.

Incetati sa mai risipiti timpul, surori. Al vostru si al lui. Daca nu poti sa oferi organic barbatului din fata ta onoarea deplinatatii tale, ai curajul sa te intorci spre cel cu care poti sa faci asta.

Chiar daca asta inseamna sa fii singura un timp si sa-l astepti radiind pe Acela. Nu-i cere barbatului din fata ta sa plateasca greselile facute de bunicii tai. Renunta la jocul invinuirii.

Masculin-feminin

Dansul intre masculinul sacru si femininul divin nu este o tranzactie. Incetati sa cereti barbatilor sa umple un pahar care nu poate fi umplut.

Tu esti Mama cea mare. Poti sa-ti imaginezi ce ravagii faci cand iti alungi copiii si ii consideri pacatosi? Cum mai poate el ajunge la tine cand l-ai condamnat la purgatoriu?

In loc de asta, deschide-te. Permite barbatilor din jurul tau sa merite. Observa cum radiaza. Multe ne punem intrebarea “Unde sunt barbatii buni?” Multe credem ca barbatii nu sunt suficient de evoluati. Credem ca nu ne pot contine. Ca suntem prea femei pentru ei. Asta e bullshit. Asta spune mai mult despre cat de oarba esti tu decat despre cat de mult gresesc ei.

Masculinul sacru este peste tot, tanjind sa fie primit in inima ta, sa fie imbratisat in divinitatea intoxicanta a puritatii tale. Lasa scuzele deoparte. Ofera-i un port sigur. Ofera-i gratia ta. Deschide-ti bratele. Vezi-l. Nu ai nimic de demonstrat, ci ai totul de oferit.

Dincolo de asta, dincolo de secole de razboi, de lupta si separare, tot ce vrea el este ceea ce vrei si tu. Alchimia divina a celor doua parti divine. Dizolvarea ta in bratele lui si a lui in bratele tale. El vrea sa fie eroul din poveste, surori. Vrea sa fie cavalerul vostru. Dar nu poate face asta cat timp tu esti oarba de furie si frica. Deschide-ti ochii.

Binecuvanteaza-l cu prezenta, dragostea si afectiunea ta care il vor exalta. Nu te va dezamagi. El este langa tine in fiecare secunda a fiecarei zile. Este in spatele tau. Este langa tine. Te protejeaza in feluri in care nu vei sti si nu vei putea aprecia. Ti-a oferit esenta vietii lui. Primeste-l in tine, sora.

Joan of Arc, lasa jos armura. Kali, pune jos coasa. Batalia a luat sfarsit. Dragostea a invins.

 

Sursa: http://www.rebellesociety.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *