Iubirea…adesea inteleasa gresit

Publicat: 29 noiembrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
Iubirea adesea inteleasa gresit - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Unde scrie, in Universul acesta, ca iubirea inseamna a suporta si a suferi comportamentul celorlalti?

Da, iubirea inseamna sa il lasi pe celalalt sa fie asa cum este, dar mai inseamna si sa pretuiesti daul vietii intr-atat incat sa nu te lasi negat.


Unde scrie ca nu ai voie sa ranesti pe nimeni printr-o hotarare pe care o iei pentru tine? In nicio carte de dezvoltare personala.

Atunci cand suferi intr-o anumita situatie, daca actionezi pentru a pune capat suferintei, este un semn de iubire. Nu este, in schimb, niciun fel de semn de iubire daca ramai sa te chinuiesti si nici nu vei fi rasplatit pentru aceasta, chiar daca generatii intregi de mame si tati le-au povestit asta copiilor lor. Nu poate fi in niciun caz un semn de iresponsabilitate daca decizi in favoarea ta si a norocului tau in viata.

Unde scrie ca iubirea ar insemna sa-ti asumi raspunderea pentru norocul si multumirea unui alt om?
In momentul in care credeti ca raspundeti de norocul altei persoane, inseamna ca lasati in parasire iubirea pentru propria viata. Este posibil ca un om sa se simta norocos, cand sunteti cu el. Dar exista multe surse de noroc si daca maine nu ati mai fi pe lumea asta, viata lui va merge mai departe.

Este adevarat ca iubirea inseamna sa nu ai pretentii?
Acesta este unul din cele mai mari conflicte in intelegerea iubirii. Da, iubirea insasi nu are niciun fel pretentii, ea nu cere nimic. Dar a fi om, inseamna sa ai nevoi, trebuinte si dorinte. Daca il iubiti pe omul care sunteti, ii veti permite sa-si gaseasca implinirea.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *