Iubirea neconditionata

Publicat: 12 februarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

iubire neconditionata - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Iubirea neconditionata poate deschide multe porti si construi multe poduri. Poate aduce speranta acolo unde au fost doar emotii negative, si poate lumina situatii intunecate. Ne poate deschide drumul catre evolutia spirituala si este unul din cele mai importante lucruri pe care le avem de facut daca vrem sa fim fericiti.

Bucurati-va de urmatorul filmulet si ganditi-va cum ar arata viata voastra daca ati practica, macar pentru o zi pe saptamana la inceput, iubire neconditionata fata de oricine si fata de orice:

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *