Iubirea neconditionata nu inseamna acceptare neconditionata a orice

Publicat: 15 iunie 2017
Comentarii: 2 Răspunsuri

Pentru ca am inceput sa vorbesc oamenilor din ce in ce mai mult despre iubirea neconditionata, simt de ceva timp nevoia sa scriu un articol in care sa exprim perspectiva mea asupra a ceea ce inseamna iubirea neconditionata autentica.

Oricat de ciudat ar parea, cele doua nu sunt echivalente. Iubirea neconditionata nu inseamna acceptarea neconditionata a orice. 

Iubirea neconditionata vine dintr-un loc maret si profund din interiorul nostru. Este mai mare decat orice, pentru ca este inceputul a orice. Este frecventa celulelor noastre, este energia de Acasa. De fapt, este starea naturala a sufletului nostru.

Rana de separare de sursa si secolele de conditionare pamanteana au facut ca acest tip de Iubire sa para ceva indepartat de noi si de esenta noastra. Asta inseamna Iluzia. Si asta este misiunea unora dintre noi. Sa indepartam acest val al iluziei si sa incorporam faptul ca iubirea neconditionata este starea noastra naturala.

Ceea ce este periculos insa este sa incercam sa manifestam iubirea neconditionata intr-un mod mecanic. Fara sustinere in structurile personalitatii, ale ego-ului nostru si in cine suntem in dimensiunea 3D, pentru a demonstra ca suntem spirituali.

Acest lucru nu este iubire neconditionata si credinta mea este ca, de fapt, ne indeparteaza de esenta noastra reala.

Asadar, iata cateva idei despre ce nu inseamna iubirea neconditionata:

 • iubirea neconditionata nu inseamna sa nu ai limite, sa nu te exprimi atunci cand ceva ti se pare nepotrivit
 • iubirea neconditionata nu inseamna sa fii “pres” in fata celuilalt
 • iubirea neconditionata nu inseamna autoabuz
 • iubirea neconditionata nu inseamna sa accepti neconditionat comportamentele deviante ale celuilalt, cand acestea te afecteaza

Iubirea neconditionata inseamna ca iubesti. Punct. Nu iubesti pentru ca celalalt este intr-un fel sau altul, sau iti ofera siguranta si confort sau iti da asta sau asta. Ci doar iubesti. Este o energie atat de inalta, incat ne e greu sa o incadram in ceea ce am invatat despre iubire fiind copii si traind in societate.

Cu totii mai avem insa parti din noi care nu pot sustine permanent aceasta energie in viata de zi cu zi. Si atunci e nevoie sa intelegem: Sufletul iubeste neconditionat, ranile noastre nu.

E nevoie sa acordam atentie acestor rani, pentru a putea manifesta iubire neconditionata autentica. Daca ai un copil interior ranit care e in stare sa faca orice ca sa obtina iubire de la celalalt, pentru a nu confrunta faptul ca se simte nedemn de iubire, atunci aceasta parte din tine nu poate sustine energia iubirii neconditionate.

Aceasta parte din tine va darui si va darui la infinit. Va trece peste propriile nevoi si limite pentru a face pe plac celorlalti si pentru a nu fi respinsa. Va accepta orice pentru a-si demonstra ca merita iubire. Aceasta nu este iubire neconditionata. Acesta este autoabuz.

Iubirea neconditionata in manifestare concreta

E nevoie sa vindecam aceste parti din noi pentru a putea face loc pentru energia pura a Iubirii neconditionate. Din care, la nivel de suflet, iubesti indiferent ce face sau nu persoana respectiva. In acelasi timp, nu inseamna ca esti de acord si iei asupra ta comportamentele toxice ale celuilalt, doar pentru ca ti-e teama de respingere.

Iubirea neconditionata inseamna sa il vezi pe celalalt in suflet, in adevaratul sau potential, in fiecare moment. Nu poti face asta insa pana nu te vezi pe tine in acest fel.

Si nu trebuie sa iei asupra ta momentele in care celalalt nu este aliniat la Sine si manifesta comportamente toxice. Poti fi acolo pentru el, in iubire neconditionata, ajutandu-l sa-si faca drum spre sine insusi. Fara sa fii de acord cu modurile in care se pacaleste pe sine, insa avand compasiune pentru el in fiecare moment.

E nevoie de multa maiestrie interioara sa-l poti tine pe celalalt in inima ta in iubire neconditionata, in timp ce pui limite comportamentelor sale nealiniate la Sursa sau partilor din el care nu sunt in acord cu cine este cu adevarat, in esenta sa.

Si este nevoie de maturitate, echilibru si incredere totala in Iubirea Divina si capacitatea ei de transformare.

Poti face asta cand ajungi in acel loc din care nu ai nevoie de nimic de la celalalt, pentru ca ai totul prin conexiunea ta cu Sursa. Asta nu inseamna inchidere emotionala, ci inseamna deschidere in cel mai inalt grad spre iubirea cea mai inalta.

Si atunci poti lasa sa treaca prin tine energia iubirii divine, pentru a te regasi pe tine si a putea merge spre celalalt intr-un mod autentic.

Si daca si celalalt este pe aceeasi frecventa si si-a facut partea sa de vindecare, atunci puteti crea impreuna Raiul pe Pamant.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *