In onoarea barbatilor

Publicat: 5 octombrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

masculinitate
Femeile au fost cele sacrificate de-a lungul istoriei si cu toate astea, astazi, chiar noi femeile suntem cele care sacrificam femininul, pe scara larga. Condamnandu-i apoi pe barbati pentru asta. Asa ca astazi oferim acest gest de profunda onorare a barbatilor, pentru toate ranile pe care vi le-am cauzat.

Purtam in noi furia pentru abuzurile din trecut si inconstient pedepsim masculinul chiar si atunci cand el isi arata catre noi cea mai sincera dragoste. Va conducem si va respingem sexualitatea. In durerea noastra, nu vedem si nu va onoram sexualitatea ca fiind sacra si frumoasa. In acest fel, continuam sa hranim ciclul abuzurilor si a ranilor profunde cauzate de lupta intre sexe.

Ne-am negat puterea, am renuntat la ea si v-am blamat pe voi pentru ca ne-ati luat-o. Am uitat sa ne imbratisam feminitatea. Constranse de societate, fara a ne asculta inima, pantecul si intuitia pentru a inflori, prin uitare si evitare, am negat eliberarea barbatilor si a femeilor.

In amaraciunea si autoprivarea noastra de feminitatea din noi, am cautat sa primim putere prin micsorarea si ridiculizarea voastra. Vorbim despre masculin cu lipsa de respect si intram in competitie cu voi, o competitie atat de inutila insa.

De aceea, vrem sa ne angajam clar in a ne sprijini unii pe altii ca frati si surori, pentru a topi tiparele distructive si pentru ca noi, barbati si femei, sa ne putem reaminti, reintegra, recasatori, reuni cu dragostea treaza care creeaza armonie si echilibru pe pamant. Acum e momentul.

http://awakeningwomen.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *