Relatii

In onoarea barbatilor

masculinitate
Femeile au fost cele sacrificate de-a lungul istoriei si cu toate astea, astazi, chiar noi femeile suntem cele care sacrificam femininul, pe scara larga. Condamnandu-i apoi pe barbati pentru asta. Asa ca astazi oferim acest gest de profunda onorare a barbatilor, pentru toate ranile pe care vi le-am cauzat.

Purtam in noi furia pentru abuzurile din trecut si inconstient pedepsim masculinul chiar si atunci cand el isi arata catre noi cea mai sincera dragoste. Va conducem si va respingem sexualitatea. In durerea noastra, nu vedem si nu va onoram sexualitatea ca fiind sacra si frumoasa. In acest fel, continuam sa hranim ciclul abuzurilor si a ranilor profunde cauzate de lupta intre sexe.

Ne-am negat puterea, am renuntat la ea si v-am blamat pe voi pentru ca ne-ati luat-o. Am uitat sa ne imbratisam feminitatea. Constranse de societate, fara a ne asculta inima, pantecul si intuitia pentru a inflori, prin uitare si evitare, am negat eliberarea barbatilor si a femeilor.

In amaraciunea si autoprivarea noastra de feminitatea din noi, am cautat sa primim putere prin micsorarea si ridiculizarea voastra. Vorbim despre masculin cu lipsa de respect si intram in competitie cu voi, o competitie atat de inutila insa.

De aceea, vrem sa ne angajam clar in a ne sprijini unii pe altii ca frati si surori, pentru a topi tiparele distructive si pentru ca noi, barbati si femei, sa ne putem reaminti, reintegra, recasatori, reuni cu dragostea treaza care creeaza armonie si echilibru pe pamant. Acum e momentul.

http://awakeningwomen.com/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *