Femeie, casatoreste-te cu un barbat care iti atinge inima!

Publicat: 12 august 2015
Comentarii: 4 Răspunsuri

Casatoreste-te cu un barbat care isi foloseste puterea, senzualitatea, blandetea si sexualitatea pentru a-ti  atinge mintea, corpul si sufletul in modul cel mai intim si profund cu putinta.

Casatoreste-te cu un barbat care te atinge dis de dimineata, atunci cand corpul tau se trezeste complet, ale carui degete se intrepatrund cu ale tale in timpul zilei si ale carui buze iti saruta pleoapele si parul care-ti cade pe fata.

Indragosteste-te de un barbat care stie ca si barbatii maturi plang  uneori, ca este in regula sa-ti fie frica de dragoste, pierdere si singuratate si a carui vulnerabilitate atinge cu tandrete partile ascunse din tine.

Casatoreste-te cu un barbat caruia nu ii e frica sa te traga aproape de el atunci cand vine furtuna si care stie ca atingerea lui este o forta puternica care te protejeaza atunci cand norii negri apar la orizont.

Lasa-te adorata de un barbat care iti atinge imperfectiunile, un barbat care iti desface parul incurcat in acelasi fel in care iti ordoneaza haosul tau interior si care vindeca in mod magic rani adanci, in timp ce isi misca incet mana deasupra cicatricilor tale.

Casatoreste-te cu un barbat a carui imbratisare calma te mentine centrata si in siguranta. Oriunde ai fi in lume, pe orice drumuri ai rataci, in orice parte a calatoriei tale te-ai afla, atingerea lui te va aduce acasa. 

Un barbat care nu e niciodata prea preocupat sau prea ocupat pentru a sta cu tine sa priveasca la stele si pentru a vorbi despre misterele universului. Un barbat care se minuneaza de cum au nevoie stelele de intuneric pentru a straluci si care vrea sa scoata la iveala povestile care se afla in inima ta.

Exploreaza viata cu un barbat care este liber la spirit, fara frica, salbatic; unul care traieste fara limite, reguli si legi; unul caruia ii pasa de lucrurile importante si caruia nu ii pasa de fleacuri. Casatoreste-te cu un barbat care nu intelege de ce lumea traieste dupa reguli nescrise, norme sociale si asteptari absurde.

Un barbat caruia nu ii e frica sa darame ziduri, sa dea jos bariere si sa treaca prin straturi groase pentru a ajunge la esenta ta.

Un barbat care e natural, real si autentic si care vrea sa atinga adevarul, fara sa-i fie frica de ce ar putea gasi acolo.

Casatoreste-te cu un barbat care stie ca el este un amestec de masculin si feminin si ca acest proces de alchimie creeaza aur. Casatoreste-te cu cineva care e dornic sa exploreze si sa exprime ambele aspecte ale sufletului sau si care nu se indoieste de cine este el, atunci cand se afla in contact cu fiecare aspect din el insusi. 

Indragosteste-te de un barbat care iti atinge in totalitate sufletul, asumandu-si responsabilitatea pentru gandurile, cuvintele si actiunile lui. Cel care nu-si vede greselile ca defecte, ci mai degraba ca lectii necesare pentru a face schimbari si ajustari in viata sa.

Casatoreste-te cu un barbat care nu va incerca niciodata sa-ti dilueze culorile, sa-ti ajusteze liniile ascutite sau sa-ti diminueze lumina – un barbat care stie ca atunci cand tu stralucesti, lumea lui straluceste si mai tare. Lasa-te atinsa de un barbat care este onorat sa fie cel ce te tine strans, dar care stie ca trebuie sa fii suficient de departe in acelasi timp, astfel incat sa te poti intoarce ca un far pentru a vedea in jurul tau cu claritate.

Casatoreste-te cu un barbat care a renuntat la bagaje, la greutati si experiente trecute dureroase, astfel incat umerii ii sunt usori si bratele sale libere sa te inconjoare, pentru a putea crea amintiri noi care sa le inlocuiasca pe cele care il bantuiau.

Tipul de barbat care stie ca pentru a atinge profund o femeie, e nevoie sa-i vada mai intai sufletul. Cineva care este dispus sa priveasca in interiorul unei femei, nu numai la ea, un barbat care stie cum sa faca dragoste cu sufletul ei si sa fie capabil sa seduca fara atingere fizica.

Un barbat care se pierde in senzatiile placute ce apar in corpul sau atunci cand atinge femeia de langa el.

Mai presus de toate, casatoreste-te cu un barbat care stie cum sa ajunga la el insusi mai intai; un barbat care stie ca pentru a iubi pe altcineva, mai intai trebuie sa se iubeasca pe sine. Un barbat care stie ca o femeie nu este parte din el, ci este un bonus care adauga valoare vietii sale. Barbatul cu care sa te casatoresti este barbatul care se vede pe sine ca fiind demn de casatorie, dornic sa ofere si dornic sa primeasca.

Barbatul a carui atingere inseamna cel mai mult este barbatul a carui atingere are intentia corecta legata de cand, cum si unde te atinge. Atingerea lui iti va da fiori in tot corpul si iti va aduce aminte ca barbatul minunat de langa tine este cel pe care il alegi, zi dupa zi, sa fie cel care are privilegiul de a-ti atinge viata.

Sursa: www.elephantjournal.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *