Dezamagire si discrepanta de perceptii in relatii

Publicat: 28 martie 2016
Comentarii: 2 Răspunsuri

Daca ai observat ca ti se intampla des sa simti dezamagire in relatiile cu ceilalti, e cazul sa vorbim astazi despre acest lucru.

Pentru ca, probabil, faci parte dintre cei care vad potentialul din oameni, considerandu-i pe toti frumosi si demni de iubire neconditionata, pentru ca, la prima ocazie, sa simta o teribila dezamagire.

Daca faci parte dintre persoanele care vad direct in sufletul oamenilor, atunci vezi cum sunt oamenii in esenta lor reala: frumosi, luminosi, plini de iubire, intrupare a esentei divine. Asa suntem toti, pe un anumit nivel al fiintei noastre.

Insa tot pentru ca suntem oameni, noi nu traim tot timpul in acord cu esenta noastra reala, in stadiul de evolutie in care ne aflam acum pe pamant.

Foarte multi dintre noi traim inca, in majoritatea timpului, in tipare nevindecate, in traume neprocesate, in emotii toxice ingropate adanc in corp.

Si aceste lucruri fac parte din noi, nelasandu-ne sa ne manifestam insa potentialul real si sa traim in acord cu esenta noastra reala.

Daca insa esti o persoana care in mod frecvent simte dezamagire in relatie cu ceilalti, e bine sa te analizezi si sa vezi ce aspecte din tine insuti ti se oglindesc in astfel de relatii.

Poate nici tu nu traiesti in acord cu esenta ta reala si inca te manifesti de pe nivelul aspectelor nevindecate din tine.

Daca insa ai facut deja multa munca cu tine si simti ca intervine o discrepanta foarte mare intre felul in care tu vezi anumiti oameni si in care stii ca sunt in sufletul lor si felul in care acestia se comporta in viata de zi cu zi, atunci opreste-te si intreaba-te ce e de facut.

Eu as zice astfel:

Iubeste oamenii la fel ca inainte. Uita-te la ei si vezi in sufletul lor, cat de frumosi si de adevarati sunt cu totii.

Insa invata sa ai grija de tine. Nu te mai lupta cu traumele si tiparele toxice ale celor din jur.

Fa un pas in spate atunci cand simti ca intampini rezistenta.

Mergi mai departe, regasindu-ti echilibrul interior si continuand sa iubesti oamenii. Cei care vor vrea sa ramana in viata ta, o vor face si vor face si munca necesara pentru a te intalni in punctul in care esti.

Cei cu care mai ai treburi de rezolvat si experiente de trait, vor gasi o cale sa-si dea intalnire cu sufletul tau.

Inceteaza insa sa crezi ca trebuie sa faci tu ceva pentru a-i ridica pe ceilalti la inaltimea a ceea ce vezi tu in ei.

Adevarul este ca, pentru ca intregul proces sa aiba valoare de ambele parti, oamenii trebuie sa se ridice singuri la inaltimea potentialului lor, pe care tu il vezi deja, desi este nemanifestat inca.

Sa se invaluie singuri in frumusetea sufletului lor, atunci cand vor fi pregatiti sa sustina o asemenea energie in viata lor.

Sa se lase vazuti in toata maretia lor, atunci cand vor fi pregatiti sa fie vazuti astfel.

Pana atunci, vezi-ti de tine. Fa tot posibilul sa fii congruent cu tine insuti, sa fii autentic in ceea ce spui, ceea ce crezi si ceea ce faci. Intre sufletul tau si ceea ce manifesti in plan fizic, in viata ta. Intre ceea ce esti si ceea ce lasi sa se vada.

Asa vei crea ocazia pentru cei din jur sa devina congruenti intre ceea ce sunt cu adevarat si ceea ce isi permit sa fie. Iar atunci totul curge firesc, fara sa mai fie loc de dezamagire, fara sa fortam, fara sa impingem fluxul, fara sa agresam.

Ai grija de tine in tot acest drum si lasa-i pe ceilalti sa aiba grija de ei.  Fii sincer si nu renunta la a-i iubi.

Insa lasa-i liberi, pentru a-si gasi singuri calea spre sufletul lor.

Roaga-te pentru ei, insa dincolo de zidurile propriei lor inchisori. Nu-ti irosi energia incercand sa-i scoti din carcera in care se pedepsesc zilnic.

Doar mentine in sufletul tau spatiul care le poate oferi viziunea libertatii. Traindu-ti tu viata conform acelei viziuni. E singurul lucru pe care poti sa-l faci. Si, poate, cel mai de pret.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *