Cum sa iubesti o femeie care te sperie?

Publicat: 25 august 2016
Comentarii: 2 Răspunsuri

Iata un articol pentru barbatii care se intreaba adesea: cum sa iubesti atunci cand iti vine sa fugi? Si pentru femeile care sunt si ele speriate de dragoste de multe ori.

Iti simti pulsul cum creste pe masura ce ea se apropie?

Te face sa tremuri in interior, sa te intrebi cum o femeie ca ea s-a putut indragosti de un barbat ca tine?

Asa stii ca ai gasit o femeie care te sperie. Acum, ca ai gasit-o, trebuie s-o iubesti. Si te intrebi cum sa iubesti o astfel de femeie.

Noi, oamenii, suntem speriati de moarte de lucrurile care ne pot oferi cea mai mare crestere.

Daca ceva nu ne sperie deloc, atunci nu are puterea sa ne schimbe viata. Singura garantie a marii iubiri este ca este menita sa faca exact acest lucru: sa ne schimbe viata.

La inceput, e suficienta o decizie: de a nu fugi de ceea ce nu intelegi. Pentru ca nu-ti este dat sa intelegi in acest moment.

Ea nu este o carte deschisa, chiar daca pare ca nu exista nimic ascuns in spatele ochilor ei plini de suflet.

Ea traieste cu adevarul pulsandu-i prin vene. Asta este insasi esenta ei.

Cum sa iubesti cand ti-e frica?

Aceasta femeie te sperie nu pentru ca este teribil de frumoasa sau pentru ca este gresita pentru tine. Te sperie pentru ca atat de multe aspecte legate de ea sunt perfect in regula.

Te sperie pentru ca te conecteaza cu tine la un nivel mai profund decat oricine altcineva.

Este infricosator sa renunti la scutul care te-a tinut in siguranta si te-a protejat sa fii ranit. Trebuie sa intelegi ca ea este aici sa te invete cum se simte atunci cand iti arunci intreaga inima in a da si a primi dragoste. Doar astfel poti simti cum sa iubesti cu adevarat.

Ea nu vrea promisiuni. Vrea doar frumusetea sentimentului care se simte cand tu esti acolo pentru ea, fiind  complet prezent si lasandu-ti zidurile jos. Atat de mult incat ea iti poate vedea inima si dragostea neinfranata care creste acolo.

Sa iubesti o femeie care te sperie inseamna ca, in fiecare zi, sa te trezesti si sa te intrebi ce ai facut sa meriti o femeie ca ea.

Si ea nu va face asta cu programari saptamanale la manichiura sau cu ruj de buze in nuante moderne. Nu va face asta cu parfumuri de la Paris.

Va face asta pur si simplu pentru ca isi permite sa fie complet goala in fata ta.

Goala nu atat cu corpul. Desi te va lasa sa o sorbi din priviri astfel incat sa vezi fiecare curba a corpului ei.

Ci va fi asa cum e ea, goala, in sufletul ei, in ochii ei deschisi, tanjind ca tu sa o intalnesti in acel loc in care amandoi va puteti ierta fricile suficient de mult pentru a dansa impreuna in dragostea care va creste de acolo.

Sa iubesti o femeie care te sperie inseamna sa admiti ca exista ceva diferit la ea. Dar doar fiindca realizezi asta, nu insemna ca vei fi capabil sa subliniezi ce inseamna.

Ea este mult mai mult si din cauza asta va trebui sa cresti si tu si sa devii mai mult. Sa inveti zi dupa zi cum sa iubesti cu adevarat.

Femeia care te sperie este si ea o femeie speriata

Nu te gandi pentru nicio secunda ca este o sarcina pentru care nu esti pregatit. Doar pentru ca pare o provocare nu inseamna ca este imposibil.

Faptul ca te sperie inseamna ca intelegi ce fel de femeie este. De aceea, nu o merita nimeni mai mult decat tine.

Nu este despre a fi sigur ca sunteti amandoi in acelasi loc. Sau despre a va da seama de partea practica, pentru a vedea daca conexiunea voastra poate deveni realitate. Si nu este despre a face liste sau despre a rationaliza ceva despre o femeie ca ea.

Singurul lucru de facut cu o femeie care te sperie este sa nu renunti la ea niciodata.

Sa iubeasca un barbat pe care-l sperie nu va fi o sarcina usoara pentru ea. Pentru ca un lucru este sigur: si tu o sperii pe ea.

Si ea vede in tine ceva ce nu a asteptat niciodata sa gaseasca. Din cand in cand, nici ea nu va sti ce sa faca cu un barbat ca tine. La fel cum nici tu nu stii ce sa faci cu o femeie ca ea.

De aceea, singura modalitate de a iubi o femeie care te sperie este sa faci ce poti tu mai bine in fiecare zi. Stiind ca ea nu se asteapta sa fii perfect de fiecare data.

Doar vrea sa incerci.

Fie ca se va sfarsi ca o lectie sau ca o iubire, nu este niciun dubiu: nu vei mai intalni niciodata o femeie ca ea. Asa ca de ce sa nu incerci? Pentru ca ar putea sa fie un risc care merita sa fie asumat.

Sursa: http://www.elephantjournal.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *