Cea mai mare durere: iubirea de la care ne retinem

Publicat: 29 august 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Da, alta durere mai mare nu cunoastem.

Desi ni se pare de multe ori ca se darama totul in jurul nostru din cauza dramelor pe care le traim din iubire: ca nu ma iubeste cum as vrea, ca iubeste pe altcineva, ca nu e aici pentru mine, ca sunt singur desi sunt in doi, ca nu-mi ofera ce am nevoie…

desi ni se pare ca simtim cea mai mare durere pentru ca nu suntem iubiti…de fapt, cea mai mare durere este ca nu stim sa iubim cu adevarat. Ca nu ne deschidem inima cu adevarat si ca ne ranim in fiecare zi iubind pe jumatate.

Ne pierdem in detalii si in iluzii. Si ratacim mult timp printre ele. Pana la urma, dorinta noastra de a ne opri din suferinta ne conduce la a spune “Nu” ego-ului si a alege iubirea in schimb. Dar cat suferim pana sa ajungem acolo…

Intre ego si esenta

Atat timp cat crezi ca esti imaginea ta de sine si ca ceilalti sunt imaginea lor de sine sau imaginea ta asupra lor, va fi dificil sa iubesti. Cu adevarat.

Din punct de vedere al ego-ului, relatiile se reduc la lupta de a-i schimba pe altii si de a-ti indeplini nevoile. Pentru ego, relatiile sunt despre mine si ce este aici pentru mine. Insa, in aceste relatii, nimeni nu este fericit.

Scopul relatiilor este bucuria de a darui. Cand experimentam aceasta bucurie de a iubi si a darui, dorinta pentru mai multa iubire si bucurie se aprinde. Astfel, invatam sa depasim centrarea pe sine a ego-ului.

Ego si durere

Atunci e posibil sa avem o relatie reala cu cineva. Intre ce e real in altcineva si ce e real in noi.

Asta este o relatie ideala. Nu este despre a gasi un partener ideal care sa ne indeplineasca toate nevoile. Ci este despre a deveni noi partenerul ideal.

Despre a deveni noi expresia iubirii pe care o dorim, a iubirii care suntem si am fost dintotdeauna. Devenim acel partener, fiind aliniati cu Esenta noastra.

Atunci incetam sa suferim, pentru ca incetam sa ne baricadam inima in fata iubirii. Atunci vedem ca singura durere pe care o purtam cu noi prin lume este neputinta de a iubi.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *