Ce isi doresc fetele ca tatii lor sa fi stiut din timp…

Publicat: 7 ianuarie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

Noi, fetele, ne iubim tatii.

Cand suntem mici, credem ca ei sunt capabili sa schimbe intreaga lume pentru noi. Credem ca ei au raspunsul intrebarilor noastre nerostite inca si ca ne pot salva chiar si de noi insine.

Si sunt sigura ca si voi, tatii, ne iubiti pe noi.

Insa grijile care va acapareaza sau poverile pe care le purtati ne pot determina sa tragem concluziile gresite.

Scopul acestui articol este de a va indemna sa ne ajutati sa intelegem ca ne pretuiti pentru ceea ce suntem inainte de a ne considera lipsite de valoare.

Ajutati-ne sa intelegem ca amanarea rezolvarii problemelor voastre nu este echivalenta cu amanarea afectiunii de care avem atata nevoie…

In randurile urmatoare veti regasi o serie de sfaturi pe care fetitele care am fost candva le-ar fi dat tatilor lor daca ar fi avut ocazia sau capacitatea de a le exprima.

Mi-as dori sa intelegeti ca intentia celor scrise nu este aceea de a ne blama tatii pentru suferinta pe care este posibil ca unele dintre noi sa o traim, ci este doar o incercare de a le trasmite acestora cat de importante sunt gesturile, cuvintele sau faptele lor in ochii fetitei care priveste spre viata…

1. Modalitatea in care tu ma iubesti contureaza felul in care eu ma voi iubi pe mine.

2. Intreaba-ma cum ma simt si asculta-mi raspunsul. Am nevoie sa stiu ca ma apreciezi inainte de a intelege care este adevarata mea valoare.

3. Invat cum ar trebui sa se poarte barbatul meu cu mine din felul in care tu o tratezi pe mama, indiferent daca sunteti casatoriti sau nu.

4. Daca esti suparat pe mine, pot simti asta chiar daca nu inteleg de ce. Asa ca vorbeste cu mine.

5. De fiecare data cand imi arati bunavointa ta, reusesc sa cred putin mai mult in Dumnezeu.

6. Te rog nu-mi vorbi despre viata sexuala asa cum o face un adolescent sau voi ajunge sa cred ca este un aspect murdar al vietii.

7. Atunci cand tonul vocii tale este unul bland, inteleg mai bine ceea ce vrei sa-mi transmiti.

8. Modalitatea in care vorbesti despre corpurile femeilor atunci cand spui ca “doar glumesti” este modalitatea in care eu imi vad corpul in realitate.

9. Felul in care ai grija de sufletul meu arata modalitatea in care eu le voi permite celorlalti sa-l ingrijeasca.

10. Daca ma vei incuraja sa-mi gasesc fericirea, atunci eu o voi cauta mereu.

11. Daca ma inveti ce inseamna “a fi in siguranta” atunci cand sunt langa tine, voi sti sa ma feresc de barbatii care nu ma vor face deloc sa ma simt asa.

12. Invata-ma ceva despre arta sau stiinta si voi intelege ca inteligenta este mai presus de marimea rochiilor mele.

13. Permite-mi sa rostesc ceea ce imi doresc cu adevarat, chiar daca este gresit sau prostesc deoarece am nevoie sa inteleg ca imi poti accepta vocea atunci cand voi exprima o dorinta puternica.

14. Daca pe masura ce voi creste te vei speria de transformarile corpului meu, voi crede ca ceva este in neregula cu mine.

15. Daca tu nu te vei bucura de viata, voi crede ca nici eu nu merit sa ma bucur de ea.

16. Cand iti voi cere sa ma eliberezi, te rog sa ramai “disponibil” pentru mine; deoarece ma voi intoarce la tine cand voi avea nevoie daca imi vei permite acest lucru.

17. Daca imi vei arata ce inseamna tandretea, voi invata sa-mi imbratisez vulnerabilitatea in loc sa ma tem de ea.

18. Atunci cand ma vei lasa sa te ajut sa vopsesti peretii sau sa repari masina, voi crede ca voi fi capabila sa fac si ceea ce poate face un baiat.

19. Atunci cand imi vei proteja feminitatea, voi intelege ca tot ceea ce are legatura cu mine merita protejat.

20. Felul in care te porti cu cainele nostru atunci cand nu stii ca te privesc imi spune mai multe despre tine decat atunci cand ai un anumit comportament doar pentru ca sunt eu langa tine.

21. Nu ma lasa sa cred ca banii sunt totul in viata deoarece nu voi ajunge sa-i apreciez cu adevarat.

22. Imbratiseaza-ma si saruta-ma in modalitatea pura in care un tata poate face acest lucru. Am nevoie sa stiu ce inseamna o atingere sanatoasa.

23. Te rog nu ma minti deoarece cred ceea ce imi spui.

24. Nu evita subiectele dificile deoarece ma vei determina sa cred ca nu merita sa lupt pentru ceea ce imi doresc.

Daca te-ai intoarce la fetita care ai fost candva, care crezi ca ar fi mesajul acesteia pentru tatal sau?

Resurse: http:goodmenproject.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *