Când un bărbat iubește partea cea mai întunecată dintr-o femeie…

Publicat: 30 iunie 2021
Comentarii: 2 Răspunsuri

Despre dansul masculin-feminin conștient

Atunci când un bărbat îți acceptă femininul întunecat și îți spune că poate iubi cea mai întunecată parte din tine – aia pe care ai făcut atâtea eforturi să o ascunzi până și de tine însăți pentru a nu fi respinsă – în același timp în care te asigură că va pune granițe ferme dacă partea asta își va încerca jocurile ei toxice cu el… atunci există speranță pentru întreg femininul colectiv și pentru un nou model de relații pe Pământ.

Este o vindecare atât de mare pe care femininul rănit o primește în acest dans masculin-feminin conștient. Atunci când, ajutată de prezența conținătoare a bărbatului ei, femeia poate din nou să fie tot ceea ce este, în același timp în care își ia responsabilitatea alinierii la adevăr a părților întunecate din ea. Când e din nou liberă să-și exprime partea întunecată, dar savuroasă și plină de vitalitate, în același timp în care nu o lasă să umble pe câmpii atunci când nu e cazul. Atunci când femeia redevine întreagă, dar nu toxică. Completă, dar nu îndreptățită la a-și vomita toxicitatea pe cine vrea, când vrea.

Într-un astfel de spațiu ținut cu iubire și fermitate de prezența masculină, femeia începe sa se simtă în siguranță să fie întreagă, împreună cu cea mai întunecată parte a ei. Partea pe care a ascuns-o ca să fie acceptată – partea sălbatică, întunecată, nebună, care e în stare de orice pentru propria pasiune, care își prioritizează plăcerea în propria viață fără să își ceară scuze, fără să fie mai mult sau mai puțin decât e.

Când un bărbat iubește partea asta din femeie, știind în același timp să ii pună granițe energiei toxice din ea, îi face cel mai mare cadou posibil. Îi redă strălucirea din ochi, fierberea sângelui din vene, forța vitală din pântec și bucuria din inimă. Îi redă tot ce este mai prețios din ea însăși. Îi redă accesul la cea mai întunecată parte, pe care a lăsat-o în urmă din frica de a nu fi iubită – exact acesta fiind motivul pentru care nici nu s-a simțit iubită cu adevărat.

Aceasta este vindecarea unei scindări de secole a sufletului feminin. Este vindecarea scindării de partea întunecată a psyche-ului feminin, de care ne-am dezis ca să ne îmblânzim, pentru ca apoi să tindem cu toții, femei și bărbați deopotrivă, după intensitatea, viața, spontaneitatea și curgerea ei. 

Când un bărbat poate face asta pentru o femeie, face asta pentru tot femininul colectiv. Vindecă trauma colectivă a femininului rănit, cu inima sa de războinic care poate sta atât de mult în adevăr și iubire încât nimic nu îl poate păcăli și nimic nu îl poate manipula. Nici măcar întunericul femeii iubite. 

Să ne fie dat, dragi femei, să întâlnim pe cale tot mai mulți astfel de bărbați conștienți, cu inimi de războinici ai iubirii!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *