Binecuvantarea sfarsitului

Publicat: 18 noiembrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

Binecuvantarea sfarsitului - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Dragi femei si dragi barbati care ati incheiat de curand o relatie, casatorie sau etapa din viata voastra personala, astazi am sa ma adresez voua. Si-am sa va spun ca ceea ce percepeti voi drept un sfarsit nu este un sfarsit real. Am sa va spun ca nu s-a sfarsit decat o parte din relatie, urmand ca o alta parte sa ramana vie pentru totdeauna.

Si-am sa va spun ca, in loc sa va inchideti sufletul si sa va umpleti de amaraciune in numele suferintei pe care o traiti, puteti face o alta alegere. Aceea de a pune in mainile lui Dumnezeu relatia voastra care tocmai se sfarseste.

De a binecuvanta legatura dintre voi care nu va muri niciodata si de a preda partea de relatie care tocmai a murit.

Si daca vei avea puterea sa inconjori ceva atat de dureros cu gratia divina pe care toti o primim in fiecare zi, iti promit ca vei scuti multa suferinta inutila a ta, a fostului partener si a eventualilor copii.

Si am sa te rog sa organizezi un mic ritual, cu intentia de a capata o alta perspectiva asupra evenimentelor. In cadrul acestui ritual dedicat fostei tale relatii, te poti retrage in liniste, cu o muzica relaxanta si cu betisoare parfumate si poti citi cu voce tare urmatoarea rugaciune:

“Doamne, Dumnezeul nostru
Punem aceasta casnicie
si acest divort
in mainile Tale.
Vindeca-ne inimile, Doamne,
si vindeca-ne copiii.
Ne eliberam unul de celalalt, in iubire,
si ne binecuvantam unul pe celalalt,
pentru totdeauna.
Ajuta-ne sa iertam trecutul,
sa vedem frumusetea si inocenta
in noi insine
si unul in celalalt.
Ne multumim unul altuia pentru vremurile bune
si ne iertam unul pe celalalt pentru toate celelalte.
Fie ca nimic din trecut,
cu exceptia binelui pe care ni l-a adus,
sa nu ramana cu niciunul dintre noi.
Ne multumim unul altuia
pentru nenumaratele daruri
si ne angajam sa le pastram mereu in inimile noastre.
Fie ca, in aceasta clipa,
relatia noastra sa renasca
pentru a servi acestui nou anotimp din vietile noastre.
Binecuvanteaza-ne pe amandoi. Amin. “

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *