5 dezavantaje intr-o relatie la distanta

Publicat: 24 iulie 2013
Comentarii: 5 Răspunsuri

Poate ca multi dintre noi am incercat sau am fost tentati sa incercam o relatie la distanta.

relatie la distanta

Poate ca multi dintre noi am incercat sau am fost tentati sa incercam o relatie la distanta.

Cei norocosi au mers mai departe si nu s-au lasat sfidati de mii de kilometri, in timp ce altii au incheiat relativ rapid aceasta cursa de dezvoltare personala.

Stiu ca randurile urmatoare vor fi prezentate dintr-o perspectiva care ar putea fi catalogata cu usurinta “negativa”, insa aceste concluzii sunt doar reflectii personale si asteptam cu drag sa contraziceti acest articol in cazul in care experienta voastra este diferita.

Iata 5 dezavantaje pe care le putem intalni in ceea ce priveste o relatie la distanta:

1. Prezenta fizica este cu adevarat importanta.

Desi in primele saptamani si poate chiar luni, avem impresia ca putem muta muntii din loc pentru a astepta o noua intalnire cu cel iubit, acest lucru nu va dainui daca relatia nu are o baza solida. Se intampla adesea sa avem nevoie de o imbratisare, de un sarut sau poate doar de privirea celui drag, iar internetul nu ne poate oferi in cel mai autentic mod posibil toate aceste aspecte. Mai mult decat atat, dupa 6 luni de relatie, nevoia celuilalt va fi din ce in ce mai evidenta si tot mai greu de satisfacut.

2. Partenerul tau va petrece mult timp cu alte persoane.

Daca esti o persoana geloasa, pot afirma din start ca relatia la distanta nu ti se potriveste. Atunci cand ne luam acest angajament, este indicat sa fim constienti de faptul ca nu vom putea fi “cu ochii pe el”, increderea in celalalt fiind cel mai puternic element intr-o astfel de relatie.

3. Relatia la distanta este adesea o promisiune.

Atunci cand suntem la inceputul unei relatii la distanta, ne simtim de parca am fi gata sa cucerim lumea. Ne facem o serie de planuri si promisiuni care de multe ori ajung sa ramana doar la acest stadiu…

4. Diferentele de fus orar.

Poate ca nu sunt multe relatiile care depasesc granitele tarii, insa in cazul in care acest lucru se intampla, fusul orar este un detaliu pe care nu trebuie sa-l omitem. Daca noi ne aflam pe Coasta de Est, iar partenerul ne transmite salutari de pe Coasta de Vest, s-ar putea sa o faca in timp ce noi dormim. Si invers. Astfel, acest aspect poate bloca interactiunea dintre cei doi parteneri, chiar si in cazul in care Internetul este cel care ii leaga.

5. “Vino tu la mine.”

Poate ca momentul decisiv al unei relatii este cel in care unul dintre parteneri isi ia inima in dinti si afirma cuvintele de mai sus. Daca intre voi va fi un du-te-vino nehotarat, atunci indecizia poate conduce catre despartire. Pe de alta parte, aceeasi propozitie va poate conduce catre o serie de multe alte amintiri frumoase.

Voi ce credeti? Ne putem baza pe relatiile la distanta?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *