12 lucruri pe care un barbat le apreciaza la femeia constienta

Publicat: 3 decembrie 2015
Comentarii: 1 Răspunsuri

Am gasit de curand un articol scris de un barbat pe site-ul http://www.elephantjournal.com/ despre femeile constiente si calitatile acestora care le fac sa se distinga in multime.

Mi-a placut articolul nu numai pentru ca ofera cateva puncte de reper despre ce isi doreste un barbat constient, insa si pentru ca ofera un model de relationare sanatos intre femeia si barbatul constient.

Iata asadar, in opinia acestui barbat, lista cu cele 12 lucruri pe care le manifesta femeia constienta:

1. Rabdare in procesul de crestere personala.

Am incredere in femeia care stie ca procesul de crestere personala este fara sfarsit si cere timp. Sunt inspirat de felul in care femeia constienta are rabdare si incredere ca va continua sa devina cea mai buna varianta a sa. Observ aici multa compasiune fata de sine.

Compasiunea pentru propria sa evolutie imi arata faptul ca o femeie constienta, chiar daca ma va tine in priza cu focul propriului sau proces de crestere, va avea rabdare si cu partea din mine care inca se lupta in procesul schimbarii, la fel cum face si ea.

2. Este mai mult decat un corp fizic.

Femeia este mai mult decat corpul sau care uneori poate fi transformat in obiect, daca ea permite asta. Pentru a relationa pe deplin cu femeia constienta, e nevoie ca un barbat sa o intalneasca pe toate nivelele ei – inteligenta, creativitate, emotional, sexual si spiritual. Pentru o asemenea femeie, a radia este o expresie a propriei fiinte.

3. Se focalizeaza pe starea de bine

Exista o vibratie, un fel de a radia si de a fi vie pe care o vad in femeia care are grija de sine insasi. Desi stie ca va fi intotdeauna mai mult decat corpul sau, femeia constienta realizeaza in acelasi timp ca starea de bine a corpului sau este esentiala pentru a-si atinge potentialul in viata.

Femeia constienta are grija de ea insasi. Mananca mancare sanatoasa, doarme suficient si face exercitii in mod consistent. Acest lucru mi se pare foarte atractiv. Iubesc femeile care se simt bine prin contacul cu viata, natura si printr-o companie placuta.

4. Imbratiseaza frumusetea.

In preajma unei femei care stie sa imbratiseze frumusetea, inclusiv frumusetea proprie, un barbat nu poate decat sa-si lase jos armura.

Femeia care imbratiseaza frumusetea merge in lume cu usurinta, bucurie si recunostinta pentru aceasta planeta pe care traim. Se opreste adesea sa miroasa florile, sa se rasfete in lumina soarelui sau sa admire privelistea din jur. Este o imagine absolut incantatoare pentru inima unui barbat. Imi imaginez culorile, mirosurile si texturile lumii fiind mai vibrante prin simturile unei astfel de femei.

A face o plimbare cu ea poate fi ca o calatorie in detaliile lumii din jurul meu. Cand sunt cu o astfel de femeie, nu pot decat sa ma simt asa cum ma vede ea si asa cum ii vede pe toti cei din jurul ei: frumosi.

5. Ii pasa de ceilalti si de Mama Pamant.

Ma simt inspirat de femeile care vad frumusetea lumii fara a fi naive. Aceste femei sunt constiente de problemele cu care se confrunta planeta; le pasa de aceste probleme intr-un mod care le determina alegerile de viata. Aceste femei lasa o amprenta asupra planetei si isi fac partea lor de treaba, traind intr-un mod responsabil.

Ii ajuta pe ceilalti atunci cand acestia au nevoie si au o mare capacitate de a darui.

Femeia constienta stie ca planeta noastra are nevoie disperata de noi toti pentru a ne ridica la un nou nivel de a trai impreuna si viata ei oglindeste asta.

Ea nu doar isi vorbeste discursul ci il si poarta cu ea peste tot in lume iar asta imi lumineaza ziua.

6. Este matura emotional.

Emotiile apar, se schimba si se misca prin noi, ca norii pe cer.

Imi place sa fiu in preajma unei femei deschise, insa neatasate de aceste schimbari de dispozitie. O femeie constienta isi poate simti si exprima intensitatea furiei, adancimile durerii si lejeritatea bucuriei si sa stea cu aceste emotii stiind ca toate vor trece – si ca lucrurile nu sunt permanente.

Totul este binevenit, lumea este minunata si in acelasi timp este complet intoarsa pe dos si plina de nedreptate. Femeia constienta poate fi extrem de furioasa atunci cand e nevoie, poate suferi profund din cauza nedreptatii existente pe planeta si in acelasi timp poate simti o bucurie si o binecuvantare absolute.

Nimic nu este reprimat.

7. Traieste cu integritate si nu se plafoneaza.

Cred ca cea mai mare contributie la evolutia barbatilor de pe planeta este o femeie radianta, care nu se multumeste cu un barbat care nu o poate intalni complet.

O femeie care traieste cu integritate si isi aliniaza in mod consistent gandurile si actiunile sale este o forta puternica. Acest lucru ma inspira sa cresc pentru ca imi doresc astfel de femei in viata mea!

Femeia constienta care isi traieste adevarul cu autenticitate, fara sa-si ceara scuze pentru asta, este cea care transforma lumea in fiecare zi.

8. Ramane cu inima deschisa chiar si atunci cand doare.

Uneori lucrurile nu merg asa cum ar trebui. Cu totii facem alegeri gresite, iar uneori sfarsim cu inima franta. In aceste momente, cel mai usor este sa jucam rolul victimei si sa ne inchidem inimile, aparandu-ne de durere.

Sunt inspirat in mod consecvent de femeia care ramane deschisa chiar si atunci cand doare, chiar si atunci cand pare ca toata lumea se sfarseste. Transformarea este adesea insotita de disconfort. Femeia constienta creste deschizandu-se in fata acestui disconfort, ba chiar inaintand spre el.

9. Stie sa primeasca.

Este un lucru minunat sa oferi admiratie unei femei care stie sa primeasca acest lucru elegant, fara disconfort, respingere si falsa modestie.

Femeia constienta valorizeaza munca grea pe care a depus-o in a se dezvolta si poate accepta lauda in cel mai firesc mod cu putinta.

Aceasta femeie recunoaste faptul ca observatorul va vedea in ea propria frumusete, reflectata in mod constient sau inconstient.

O femeie trezita stie ca pentru a imbratisa complet laudele primite, e nevoie sa intampine propria frumusete si frumusetea celorlalti in egala masura.

10. Iubeste barbatii.

Atunci cand sunt cu o femeie care simte o dragoste reala pentru mine ca barbat simt un respect profund pentru ce presupune asta. Aceasta femeie a facut munca necesara pentru a transcende ranile pe care le-a suportat din partea barbatilor.

Asta nu inseamna a ierta violenta, insa presupune a vedea ca multi barbati sunt la fel de raniti si a avea compasiune pentru acest aspect.

De asemenea, aceasta femeie iubeste barbatii si se bucura de compania lor. Foarte rar un barbat va putea sa o intalneasca complet – insa atunci cand se intampla, ea se va topi in feminitatea sa, aratandu-i acestuia deliciile cele mai profunde si devenind un canal pentru extaz.

11. Iubeste femeile in egala masura.

E ceva ce ma atinge profund atunci cand vad femei conectandu-se, iubindu-se si apreciindu-se una pe cealalta. Este multa frumusete in a vedea ca o femeie are la fel de multa dragoste pentru surorile sale precum are pentru barbati.

Atunci cand sunt in grup, femeile constiente sunt de neoprit in intensitatea impactului pe care il pot avea daca aleg sa se sprijine, sa se imputerniceasca si sa se inspire unele pe altele sa fie mai mult.

12. Intra de bunavoie in necunoscut.

Femeia constienta cauta necunoscutul: de la a fi aventuriera in jurul globului, la a trezi noi nivele de constientizare in interior, la a explora sentimente profunde pentru si cu ceilalti pana la explora sexualitatea.

Iubesc sa fiu cu o femeie care imbratiseaza necunoscutul. Cu o femeie care se misca inspre noi teritorii care se extind in fata ei. Pentru ca a sta intr-un loc, in ceea ce stim deja, inseamna stagnare iar femeia constienta nu stagneaza.

Asta inseamna crestere, evolutie iar femeia trezita este un participant dornic la aceasta forta universala.

Atunci cand suntem impreuna in acest dans al necunoscutului, magia este creata iar asta este aventura pentru care traiesc.

Multumesc, femei minunate, pentru ca aduceti in lume darurile voastre unice!

Sursa: http://www.elephantjournal.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *