Zeitgeist Addendum cu subtitrare in limba romana

Publicat: 24 noiembrie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

Pe data de 2 octombrie a aparut cel de-al doilea film din seria Zeitgeist: Zeitgeist Addendum.

In film se explica ce se intampla la nivel mondial in perioada actuala si se vorbeste despre felul in care banii au instaurat un fel de sclavie moderna.

Alegerea este a ta.

Poti continua sa fii un sclav al sistemului financiar si sa vezi razboaie continue, crize si nedreptate pe toata planeta in timp ce va conciliati cu divertisment inutil si gunoi materialist; sau poti sa-ti concentrezi energia pe schimbare adevarata, semnificativa, durabila, holistica care are abilitatea realista de a sustine si de a elibera toti oamenii fara sa lasam pe cineva pe dinafara.

Dar in cele din urma, schimbarea cea mai relevanta trebuie sa apara intai in tine.

Adevarata revolutie este revolutia constiintei si fiecare din noi trebuie intai sa elimine zgomotul materialist care divide, pe care am fost conditionati sa-l credem adevarat in timp ce descoperim, amplificam si ne aliniem cu semnalul care vine de la unitatea noastra empirica adevarata.

Depinde de tine.

Ceea ce incercam in toate aceste discutii de aici este sa vedem daca putem sa aducem o transformare radicala a mintii. Sa nu acceptam lucrurile asa cum sunt dar sa le intelegem, sa le patrundem, sa le examinam, dedica-ti inima si mintea fiecarui lucru pe care vrei sa-l aflii.

Un mod de a trai diferit.

Dar, aceasta depinde de tine si nu de altii. Pentru ca in aceasta nu exista profesor, nici elev, nu exista conducator, nu exista guru, nu exista stapan, nici mantuitor.

Tu insuti esti profesorul si elevul, esti stapanul, esti guru, esti conducatorul,
esti totul!

Si… a intelege inseamna sa transformi ceea ce este.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *