Zeitgeist Addendum cu subtitrare in limba romana
Descoperiri

Zeitgeist Addendum cu subtitrare in limba romana

Pe data de 2 octombrie a aparut cel de-al doilea film din seria Zeitgeist: Zeitgeist Addendum.

In film se explica ce se intampla la nivel mondial in perioada actuala si se vorbeste despre felul in care banii au instaurat un fel de sclavie moderna.

Alegerea este a ta.

Poti continua sa fii un sclav al sistemului financiar si sa vezi razboaie continue, crize si nedreptate pe toata planeta in timp ce va conciliati cu divertisment inutil si gunoi materialist; sau poti sa-ti concentrezi energia pe schimbare adevarata, semnificativa, durabila, holistica care are abilitatea realista de a sustine si de a elibera toti oamenii fara sa lasam pe cineva pe dinafara.

Dar in cele din urma, schimbarea cea mai relevanta trebuie sa apara intai in tine.

Adevarata revolutie este revolutia constiintei si fiecare din noi trebuie intai sa elimine zgomotul materialist care divide, pe care am fost conditionati sa-l credem adevarat in timp ce descoperim, amplificam si ne aliniem cu semnalul care vine de la unitatea noastra empirica adevarata.

Depinde de tine.

Ceea ce incercam in toate aceste discutii de aici este sa vedem daca putem sa aducem o transformare radicala a mintii. Sa nu acceptam lucrurile asa cum sunt dar sa le intelegem, sa le patrundem, sa le examinam, dedica-ti inima si mintea fiecarui lucru pe care vrei sa-l aflii.

Un mod de a trai diferit.

Dar, aceasta depinde de tine si nu de altii. Pentru ca in aceasta nu exista profesor, nici elev, nu exista conducator, nu exista guru, nu exista stapan, nici mantuitor.

Tu insuti esti profesorul si elevul, esti stapanul, esti guru, esti conducatorul,
esti totul!

Si… a intelege inseamna sa transformi ceea ce este.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *