in cautarea civilizatiei disparute (partea I)
Descoperiri

In cautarea civilizatiei disparute (partea I)

Acest documentar vorbeste intr-o maniera fascinata, desi riguroasa, despre unele dintre cele mai importante secrete ale istoriei universale.

Istoricul Graham Hancock, autorul cartilor “Amprentele zeilor” si “Enciclopedia Civilizatiilor“, examineaza in prima parte a acestui documentar Piramidele si Sflinxul din Egipt, comparandu-le cu templele din Cambodgia.

In urmatoarele doua parti ale filmului, istoricul va cerceta templele mayase, statuile din Insula Pastelui, templele din Polinezia si o constructie subacvatica din largul coastelor Japoniei, despre care se spune ca este cea mai veche constructie cunoscuta.


In aceasta prima parte el porneste de la observatia ca civilizatiile stravechi din Egipt, Mexic si Cambodgia, intre care aparent nu este nici o legatura, folosesc toata piramidele ca forma de arhitectura sacra, si descopera si alte asemanari care ridica semne de intrebare.

Descoperirile facute de el sunt absolut uimitoare, si marea surpriza vine din demostratia clara a fatului ca oamenii de acum mii de ani stiau lucruri pe care noi abia incepem sa le observam.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Foarte interesant, multumesc pentru postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *