urare de Martisor
Cutia cu metafore

Urare de Martisor

urare de martisor

urare de martisorDragele noastre cititoare,

Primiti aceasta urare de Martisor care…

…ne reaminteste ca in ciclicitatea sa, primavara revine pentru a ne indemna sa eliberam usor, usor, straturile grele ale poverilor trecute si ale intunericului grijilor pentru a primi in sufletele noastre prospetimea inceputului si reinnoirea celor mai calde emotii care salasluiesc in fiinta noastra.

Cele patru fiice ale Timpului isi revarsa darurile asupra noastra, iar dintre toate, Primavara este cea care primeste cele mai frumoase reactii din partea oamenilor. Iar Martisorul este un motiv de bucurie o data cu venirea Primaverii.

Ne invata inca o data sa devenim receptivi la trecerile mai mult sau mai putin bruste ale vietii noastre. Ne imbratiseaza cu multa caldura, amintindu-ne ca lumina urmeaza intunericului. Sa ne bucuram, asadar, de ceea ce ne va oferi si in acest an sarbatoarea Martisorului. Iata urarea noastra de Martisor:

O primavara blanda si binecuvantata!

Echipa Aimee-Damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *