Sărbători cu Iubire și…un cadou pentru voi

Publicat: 23 decembrie 2019
Comentarii: Fără răspunsuri

Crăciunul este o sărbătoare a luminii și a frumuseții.Tocmai pentru că aduce atâta frumusețe pe Pământ, scoate la suprafață și toate tristețile noastre și însingurările noastre. Toată deconectarea din noi. Locurile în care nu suntem încă în acceptare. Locurile în care încă suferim și ne răscolim.

Să ne fim Iubire în toate aceste trăiri. Să ne fim alinare în cele mai dureroase momente de deconectare de la Frumusețea care suntem.

Nu se putea un moment mai potrivit pentru a vă oferi cadou cursul online “Să învățăm să ne acceptăm frumusețea.”

Mulțumesc pentru încă un an de Damaideparte.ro!

Cu bucurie,
Mihaela Marinaș

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *