Regele Mihai: Sufletul neamului și destinul reînvierii 

Publicat: 14 decembrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Destinul nostru ca popor este oglindit de destinul acestui Om care începe să-și găsescă odihna zilele acestea, în sfârșit, pe pământ românesc.

Regele Mihai și România, două destine în oglindă.

Același potential enorm frânt pe nedrept de energii care au avut doar interesul să posede, să dezumanizeze și să crească hrănindu-se din sânge și din suflet omenesc.

Aceeași față de copil trist căruia nu i s-a dat voie să crească în frumusețea și splendoarea sufletului său.

Care a trebuit să se abțină de la ceea ce iubește cel mai mult pe acest pământ. Care și-a închis durerea în interior și și-a trăit viața trunchiată, așa cum a putut, spunând “Asta e, mai mult nu pot să fac, deși aș fi putut face atât de multe…”

Am lăsat să ne moara Regele în exil, dar haideți să ne aducem valorile acasă. Noblețea, adevărul, onoarea, serviciul față de cel de lânga noi, bunătatea inimii, blândețea, frumusețea și sinceritatea privirii.

Acestea sunt valorile pe care Regele nostru fără regat le-a reprezentat pentru noi timp de aproape un secol. Astea sunt lucrurile pe care avem nevoie să le readucem acasă.

Iar atunci când se impune, avem nevoie să învățam ceea ce el nu a reușit să facă întotdeauna, ca victimă a unor circumstanțe copleșitoare – să aducem în viețile noastre energia fermității și a puterii de a acționa din propriul adevăr.

Să începem să vedem: unde ne lăsăm detronați în viețile noastre? În ce cotloane am ascuns regalitatea în viețile noastre?  În ce feluri ne abandonăm regatul interior? În ce fel abdicăm de la noi înșine și de la lucrurile în care credem? Acestea sunt lucrurile pe care avem nevoie să le învățăm la nivel colectiv.

În țara în care de multe ori am avut senzația că până și bunul-simț a plecat în exil, împreună cu Regele și sufletul neamului, avem nevoie să lăsăm să renască valorile regale.

Pentru că acum, Sufletul neamului s-a întors acasă. Sufletul Regelui își permite, în sfârșit, să-și verse toată durerea în sângele pământului pe care l-a iubit atât de mult și să-și consume, în sfârșit, în eternitate, povestea de iubire niciodată pierdută dar mereu imposibilă. Din durerea acestei povești de iubire neconsumate avem însă șansa să renaștem în adevărul a cine suntem ca neam.

Acesta este mesajul Regelui pentru noi. Un mesaj care devine și mai puternic acum, când el nu mai veghează asupra noastră din neputința și speranța niciodată moartă pe deplin a exilului său – dar cu siguranță face lobby pentru România în fața lui Dumnezeu- :
șansa României la reînviere. O reînviere mult prea timpurie pentru noi atât timp cât l-am avut în viață.

O reînviere căreia începe însă să-i vină timpul, încet, organic, firesc. O revenire pe linia autentică a destinului nostru frânt, o recuperare a esenței sufletului nostru, un salt cuantic dintr-o linie de destin distorsionată de energii care fac parte din noi, dar cu care nu mai este cazul să ne identificăm.

O trecere lină înspre ceea ce suntem cu adevărat, plecând de la ceea ce am fost cu adevărat și mergând înspre ce putem să devenim.

Cu încredere în România,
Mihaela Marinaș

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *