Lasă-ți Esența să strălucească: program de transformare spirituală

Publicat: 6 noiembrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Lucrând cu multe suflete de-a lungul anilor, am observat că, în general, vin spre mine suflete cu câteva trăsături aparte: cu un potențial uriaș, o sensibilitate și o cunoaștere extraordinare la nivel de suflet, însă neavând curajul să se arate în toată frumusețea și strălucirea Esenței lor.

Această categorie de suflete eu o numesc suflete avansate. Și adevărul pe care l-am observat lucrând cu aceste suflete este: majoritatea sufletelor avansate nu trăiesc la înălțimea frumuseții sufletului lor. 

Așa că …
…Dacă muncești la propria ta vindecare de ani de zile, dacă ți se pare că acest proces nu se mai termină, dacă simți că cei din jur nu te înțeleg, dacă ai tendința să te izolezi, pentru că simți că nu aparții, dacă ți se pare că viața pe Pământ e mult mai grea decât ar trebui, dacă te simți ciudat și vinovat pentru că ești diferit, dacă încă nu ai aflat, după toată munca pe care ai făcut-o cu tine, care este rostul tău aici…

Sau dacă știi toate astea, însă nu ai găsit încă modul prin care să manifești în lume cine ești tu, cu adevărat…atunci acest program de transformare spirituală este pentru tine.

Pentru că e momentul să afli că suntem mai mulți ca tine aici, pe Pământ. E momentul să afli că toti cei care ne regăsim în descrierea de mai sus păstrăm în sufletul nostru intactă conexiunea cu Sursa și că suntem aici ca să aducem o nouă paradigmă pe Pământ, în toate aspectele vieții.

Pentru voi, cei care vă regăsiți în aceste cuvinte, am creat acest program de transformare spirituală: 

 • pentru cei care simt că a sosit momentul să strălucească în Esența lor
 • pentru cei care vor să vindece, în toate structurile ființei lor, provocările sufletelor avansate
 • pentru cei care vor să-și aducă aminte cum să-și regăsească conexiunea supremă cu Esența lor și să învețe să o manifeste pe Pământ

Faptul că tu ești un suflet avansat nu înseamnă că ceilalți sunt mai puțin avansați sau evoluați. Așa că nu te sui pe piedestal și nici nu te simți vinovat.

Nu ești nici mai presus, nici mai prejos decât ceilalți. Însă beneficiezi de o cunoaștere profundă la nivel de suflet și ai calități ale sufletului foarte importante și necesare în această perioadă pe Pământ.

Despre aceste calități, despre cine ești la nivel de suflet, despre cum să-ți aduci aminte cine ești și despre cum să înveți să-ți manifești esența pe Pământ și despre provocările din această călătorie vom vorbi în acest program de transformare spirituală.

Acest program este un program de suport, ghidare, consiliere, transformare și vindecare pentru suflete avansate.

Informațiile cu care intri în contact prin acest program de transformare spirituală sunt descoperite din experiența mea personală ca suflet avansat și ca vindecător care lucrează cu suflete avansate de câțiva ani.

 La ce ai acces intrând în acest program de transformare spirituală:

•   trei întâlniri online  (de tip webinar): fiecare întâlnire are o parte de expunere teoretică și o parte de exerciții de conștientizare, integrare și vindecare a aspectelor discutate.

 • suport pe e-mail între întâlniri, prin care vă voi susține în procesarea și integrarea materialului din cadrul programului

•  suport de curs cu tot ceea ce știu până acum în domeniu, din experiența personală și din toată pregătirea mea de până acum. Vizualizează aici câteva pagini.

Ce poți obține prin participarea la acest program:

 • mai multa claritate la nivel de suflet legat de cine ești și de misiunea personală
 • mai mult curaj să fii cine ești cu adevărat
 • trecerea dincolo de blocaje, programe de autosabotaj, de limitări și de provocările specifice sufletelor avansate
 • ieșirea din iluzia că viața pe Pamânt este grea pentru astfel de suflete sensibile
 • instrumente de conștientizare, integrare și vindecare specifice sufletelor avansate
 • conectarea cu alte suflete care trec prin aceleași lucruri în această perioadă pe Pământ

Din tematica abordată in cadrul acestui program de transformare spirituală:

 1. Ce înseamnă să fii suflet avansat. Aici vom face un portret sufletesc și psiho-emoțional al sufletelor avansate. Iată ce subiecte vom dezvolta teoretic și apoi vom lucra energetic pentru a vindeca:
 • Suflete avansate și Pământeni
 • Trăsături ale sufletelor avansate
 • Scenariul de viață al unui suflet avansat
 • Ascensiunea spirituală pentru suflete avansate
 • Provocări ale sufletelor avansate: Provocări karmice, Răni ale copilului interior &cadru familial disfuncțional, Traume și programe transgeneraționale care rămân în ADN, Programe din conștiința colectivă, Forme gând la nivel mental-perceptual, Conectare cu subsoluri emoționale de disperare, neputință, lipsă de merit, Conectare cu energii astrale întunecate
 • Provocări ale sufletului în Înregistrările Akashice: Supraresonsabilizarea, Autosabotajul, Compasiunea exagerată, Frica de a păși în lumină, Sentiment de încarcerare interioară, manifestat și prin circumstanțe ale vieții exterioare, Sentiment puternic că Iubirea nu este posibilă pe Pământ.

 2. Puterea personală și misiunea sufletelor avansate. Aici vorbim și vindecăm percepția eronată despre putere și învățam să ne asumăm și să manifestăm misiunea personală și calea sufletului nostru. Tematicile abordate în acest capitol:

 • Ce înseamnă puterea personală?
 • Blocajele principale in calea manifestării puterii pentru sufletele avansate: Conditionari, Credinte limitative specifice sufletelor avansate
 • Aspecte asupra cărora e nevoie să lucrăm în încorporarea puterii Conștientizare, Lucru cu copilul interior, Conectare cu esența ta și cu ceea ce ai de făcut aici, Vindecare programe și energii din conștiința colectivă, Integrarea energiei feminine și masculine
 • Misiunea sufletelor avansate
 • Întrebări pentru descoperirea misiunii personale
 • Blocaje ale vechii paradigme în manifestarea misiunii
 • Daruri ale sufletelor avansate care ne ajută să manifestam misiunea

  Ce înseamnă webinar?

  Este un spațiu virtual  interactiv în care ne întâlnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio și video, eu voi vorbi despre temă și vom face împreună exerciții de vizualizare, conștientizare și vindecare. Participanții vor avea ocazia să împărtașească trăiri și  să adreseze întrebări în scris, în timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de temă, despre exercițiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va susține desfășurarea acestui program

  Prețul programului: 450 lei

  Detalii și înscrieri: 0721465852, mihaela@soul-union.com

Vă aștept cu multă bucurie!
Mihaela Marinaș
Damaideparte.ro

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *