Iubirea…reamintirea a ce inseamna sa iubesti

Publicat: 24 noiembrie 2012
Comentarii: 2 Răspunsuri

iubirea-reamintirea-a-ce-inseamna-sa-iubesti

iubirea reamintirea a ce inseamna sa iubesti

Iubirea

Pentru ca iubesc melodia “Loving” a Romei Downey, m-am gandit ca, in aceasta minunata zi de noiembrie, sa va fac un cadou cu si despre iubire:

“Sa iubesti, pentru oricat de putin timp,

Inseamna sa fii in viata, intr-un mod autentic si minunat…”

Va invit sa lasati filmul de mai jos, cu muzica, versurile si imaginile sale, sa va patrunda in suflet si sa va readuca aminte de glasul iubirii cuibarite in inima voastra:

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *