Inceputuri si sfarsituri…

Publicat: 5 ianuarie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Inceputuri si sfarsituri…asta este intreaga esenta a vietii. Iar modul in care invatam sa trecem prin ele ne determina frumusetea calatoriei. Fara atasament, fara incrancenare, cu intelepciune, cu luciditate, cu o lacrima pe un obraz si zambet pe un altul…asa invatam sa ne desprindem de ce este vechi si sa ne ducem spre ce este nou…intr-un fel sau altul o facem in fiecare zi, in fiecare moment, insa totul devine mai evident la schimbarea anilor care trec prin noi.

Pentru a simti cu adevarat energia sfarsitului si a inceputului, va ofer drept cadou de inceput de an un text scris de Bert Hellinger, intemeietorul metodei constelatiilor familiale.

Fie ca intelepciunea sfarsiturilor si a inceputurilor vietii sa ne insoteasca prin anii care incep si se sfarsesc:

“Niciun inceput nu e nou. Ceva l-a precedat intotdeauna. Fiecare inceput pe care il stim continua ceva de dinaintea lui. La fel e si cu sfarsitul. Atunci cand ceva se termina, continua la un alt nivel.

Fiecare an vechi pe care il stim a continuat intr-un fel sau altul. Se aplica acest lucru si acestui an care a trecut? Poate acest an sa se sfarseasca fara sa mai continue in niciun fel?

Toate grijile pe care ni le facem despre viata, in general, in preajma Anului Nou dispar. Trec repede si dispar dintr-o data.

Ceea ce conteaza cu adevarat este lumina, lumina care straluceste intotdeauna.Vedem aceasta lumina? Lumineaza in sufletul si in spiritul nostru? Are un sfarsit?

Intrebarea este: cum devenim conectati la aceste forte de dinainte de inceputul nostru si de dupa sfarsitul nostru aici?

Privim la momentul prezent, dincolo de numarul anului in care suntem ca si cum privim spre un etern Moment Zero. Acesta este numarul care conteaza intotdeauna, fara inceput, fara sfarsit, etern.

M-am aventurat prea mult, dincolo de orice inceput si sfarsit? Ce numar ramane intotdeauna ca un numar etern? Numarul care conteaza intotdeauna nu cunoaste inceput sau sfarsit. Cunoaste doar Noul, eternul nou, pentru ca este nou cu orice inceput, etern nou, etern plin de surprize si in acelasi timp fara sfarsit si continuand la nesfarsit, mereu innoit.

Spre ce privim cu seninatate? Privim spre Zero, fara inceput si sfarsit. Impreuna cu Zero, totul exista intotdeauna, etern si, in acelasi timp, fara sfarsit.”

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *