Iertarea – pasul spre intelepciune

Publicat: 1 mai 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

iertarea pasul spre intelepciune

iertarea pasul spre intelepciune


Indraznesc sa incep aceste randuri parafrazand: omul este supus iertarii.

Si daca da, cat de mult am voie sa gresesc? Pana unde ajunge puterea omului de a ierta? Pana aunde ajunge puterea mea de a ierta?

Consider ca a sti sa ierti este o arta, o arta a sufletului. Sunt momente cand ne dorim sa iertam, dar nu gasim puterea – pastram in noi trecutul lucrului infaptuit. De aceea este nevoie de educatia sufletului in spiritul iertarii….iar inceputul il constituim noi insine.

A ierta inseamna miscare. Inseamna inainte. Inseamna viitor.
A ierta implica lipsa regretului, nu accentuarea lui.
A ierta presupune cunoastere si evolutie spirituala.

Asociez nu pot ierta negarii divinului din noi…
Cand sa ma iert pe mine? Cum sa ma iert pe mine?

Ori de cate ori imi lipseste increderea, ori de cate ori ma cuprinde nemultumirea, am nevoie de propria iertare…pentru ca atunci uit cu desavarsire ca sunt, cine sunt si ma sterg, cu un gand, de pe fata pamantului….iar fara mine, prezentul este lipsit de-un suflet….

De cate ori sa iert?
De-atatea ori cat iertarea ramane o sansa de a invata, nu calea deschisa altor greseli.

Pe cine sa iert?
Pe cine iarta Dumnezeu…

Iertarea nu ne leaga de intelepciune, ci ne defineste ca oameni.

Alina Balasa
http://prezenta.blogspot.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *