Ganduri pentru romani – urare de 1 decembrie

Publicat: 1 decembrie 2014
Comentarii: 1 Răspunsuri

 

ganduri-pentru-romani-urare-de-1-decembrie
ganduri pentru romani urare de 1 decembrie

Am auzit deunazi pe cineva spunand la radio:

“Nu pot sa zic ca sunt mandru ca sunt roman, pentru ca a fi mandru implica existenta unui merit personal.

Nu pot sa fiu mandru ca ploua afara, asa cum nu pot fi mandru ca sunt roman, pentru ca nu am niciun merit pentru asta.”

Destul de onest, am zis in sinea mea.

Faptul ca ne-am nascut aici este un dat. Dincolo de mandrie sau lipsa mandriei nationale, acest loc in care ne-am nascut merita onorat si respectat. Ceea ce suntem in acest moment se datoreaza si acestui pamant.

Nu putem decat sa respingem o parte importanta din noi insine atat timp cat ne luptam cu identitatea noastra nationala.

Locul bun pe care suntem datori sa ni-l dam fiecare noua insine in propria noastra inima trece prin onorarea pamantului si a tarii in care ne-am nascut.

Cu dureri si suferinte, cu frumuseti si bucurii, cu saracie si bogatie, cu toate adunate intr-o minunata expresie a “rasul-plansului” atat de bine stiut de sufletele noastre.

Asa ca astazi invitatiea mea este: sa ne onoram cu adevarat pe noi insine, cu tot ceea ce suntem! La multi ani!

 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *