Copyright Luiza Boldeanu_1

Fotografia: declarația de dragoste pe care o facem vieții 

Publicat: 15 mai 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Viața nu stă pe loc. Are ea un fel de a trece prin noi și a ne face să trecem prin ea în cicluri, momente, etape care se termină, oameni care pleacă și lucruri care se transformă.

Cu toate astea, amintirile rămân. Sunt printre puținele lucruri care rămân în și prin timp, în viață și dincolo de ea.

Iar cei care iubesc viața iubesc amintirile. Și de aici până la a iubi fotografia e doar un singur pas.

Fotografia este declarația de dragoste pe care o facem vieții, atunci când suntem nevoiți să o lăsăm să curgă, deși am vrea să ținem acel moment pentru eternitate în sufletul nostru.

Fotografia este modul prin care clipele trecătoare devin eterne. Este despre a suprinde frumusețea din clipa care tocmai pentru că trece, rămâne pentru totdeauna în suflet.

Intrând deunăzi pe site-ul Photoinsights.ro,  priveam fotografii care păreau că stau mărturie conexiunii strânse dintre fotografie și viață. Astfel au apărut aceste rânduri.

Iată mai jos câteva fotografii care vorbesc de la sine:

Acesta e modul Photoinsights.ro de a onora viața. Și de a spune: “Clipă, rămâi, ești atât de frumoasă!”

Succes și proiecte pline de viață, Photoinsights!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *