Darul micului tobosar

Publicat: 21 decembrie 2010
Comentarii: 1 Răspunsuri

darul-micului-tobosar

darul micului tobosar

 

 

Astazi o sa ne bucuram de un colind superb in limba engleza, cu un mesaj deosebit. Este darul nostru pentru voi, de Craciun.

Colindul se numeste “Little Drummer Boy”:

“Vino, mi s-a spus
Sa-l vezi pe noul rege care s-a nascut
Sa-i aducem cele mai frumoase daruri
Sa te pleci in fata regelui
Si astfel, sa-l onoram
Atunci cand vom ajunge la el.

Copilas micut,
Si eu sunt un biet baietel
Nu am daruri sa-ti dau
Care sa fie potrivite pentru un rege
Sa-ti cant ceva la toba mea?

Maria a dat din cap
Boul si mielul au tinut masura
Iar eu am cantat la tobe pentru El
Am cantat cat am putut de bine pentru El
Si apoi, el mi-a zambit
Mie si tobei mele.”

Poate ca ceea ce vrea Creatorul de la noi nu este decat sa cantam fiecare, asa cum putem, cantecul nostru personal. Acesta este darul nostru pentru Univers.

Poate ca cel mai pretios dar pe care il putem face noua insine, celor din jur si Universului este sa facem ceea ce stim mai bine, atat cat putem de bine.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *