Inițierile Iubirii

Statusul curent
Neînscris
Preț
444,00

Inițierile Iubirii

Acesta este un curs pentru cei pentru care Iubirea reprezintă o cale inițiatică a sufletului pe Pământ. Pentru care relațiile sunt mult mai mult decât o poveste romantică – sunt un portal spre Uniunea Sacră cu Divinul. Pentru femeile și bărbații care au această cale a manifestării Divinului Masculin și Feminin pe planetă și se lovesc, din nou și din nou la nivel uman, de dezamăgiri, abuz și suferință pe calea lor relațională. 

“Inițierile Iubirii” este pentru toți cei care au misiunea să aducă Uniunea sacră dintre Masculin și Feminin aici în această dimensiune iar relațiile lor sunt de multe ori deschideri spre diferite trepte inițiatice pe care sufletul le are de parcurs în această dimensiune. De multe ori, calea relațională a acestor suflete este presărată cu inițieri, lecții ale sufletului, cu încheieri mari de cicluri și tipare karmice, cu închideri și deschideri de timeline-uri colective.

Este un curs pe care mă simt ghidată să îl țin în această perioadă pentru toți cei care simt că e momentul să schimbe timeline-ul Iubirii în viețile lor. Pentru cei care simt că e momentul să dăm sens tuturor inițierilor prin care am trecut până acum și să încorporăm Adevărul că Iubirea și Uniunea sacră sunt întotdeauna în noi și apoi se pot manifesta și amplifica cu oricine ne întâlnim de la inimă la inimă, ca suflete pe pământ.

Temele abordate în Inițierile Iubirii:

 • Principalele inițierii și lecții ale sufletului pe calea relațională: inițierea iubirii imposibile, inițierea în vindecarea rănii de separare de Divin, inițierea iubirii necondiționate, inițierea iubirii mai înalte, ințierea discernământului, inițierea diferențierii dintre Iubirea Divină și relațiile pământene
 • Demascarea infiltrării energiilor întunecate pe timeline-urile de relații conștiente&uniune sacră
 • Diferența dintre lucrul cu umbrele într-o relație și a da bucăți de suflet unor energii întunecate care parazitează conexiunile de suflet
 • Abuzul narcisic și conceptul de twin flame (flacără geamănă) și sacred union
 • Cum creăm și aducem timeline-ul organic al Uniunii Sacre în interiorul și în relațiile noastre
 • Polaritățile feminin și masculin – cum stăm în polaritatea corectă pe timeline-ul organic al Uniunii Sacre

  Vom face procese de curățare energetică, meditații de activare, vizualizări, procese la nivel subtil și tehnici de a aduce energiile cu care lucrăm până la nivel de corp.

  Cursul “Inițierile Iubirii” este un portal spre a ne decodifica durerea călătoriei relaționale într- o cheie mai înaltă, fără să o negăm în același timp. Și este despre a învăța să vedem, cu blândețe și acceptare totală, călătoria noastră relațională pe Pământ ca pe un traseu inițiatic care ne ajută să ne aducem sufletul pe Pământ și să fim întregi în această dimensiune.

Preț: 888 lei.

Momentan, cursul este la reducere 50%: 444 lei.

După efectuarea plății, veți avea acces la un grup de Facebook unde puteți vizualiza toate înregistrările cursului și materialele pe care le puteți studia în ritm propriu.

Conținut CURS

Conținut Curs

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Sunt un spirit vizionar, cu misiunea să aduc pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de oameni ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, vindecare intuitivă, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află la momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu propriul suflet. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.