Inițiere în Înregistrările Akashice

Statusul curent
Neînscris
Preț
1800 RON

INIȚIERE în ÎNREGISTRĂRILE AKASHICE este un curs online preînregistrat pentru oricine vrea să acceseze Înregistrările Akashice și să folosească această frecvență pentru vindecarea personală.

Este un curs despre conectarea cu Sinele Divin, într-un mod simplu și accesibil.

Și, nu în ultimul rând, este despre a ne aminti cât de iubiți și sprijiniți suntem, prin conexiunea la Sursa a tot ceea ce este, prin Înregistrările Akashice ale sufletului.

Ce sunt Înregistrările Akashice?

Înregistrările Akashice sunt o dimensiune a conștiinței și o realitate vibrațională care există peste tot, codificată în fiecare celulă și fiecare catenă de ADN a tot ce este viu.

Înregistrările Akashice conțin amprenta energetică a tuturor sufletelor, împreună cu călătoria lor unică, în toate timpurile și dimensiunile.

Din energia Înregistrărilor Akashice, avem posibilități nelimitate de a accesa și de a crea o realitate aliniată la energia sufletului.

Ce vei învăța în cursul Inițiere în Înregistrările Akashice?
  • cum să accesezi, oriunde și oricând, Înregistrările Akashice ale Sufletului tău
  • cum să adresezi întrebări, să downloadezi informații și insight-uri din Înregistrările Akashice
  • cum să aduci perspectiva sufletului în viața ta de zi cu zi
  • cum să găsești în tine frecvența Înregistrărilor Akashice și cum să o folosești pentru vindecare
  • cum să identifici, să rescrii și să transformi tipare personale dureroase, folosind frecvența Înregistrărilor Akashice

Cursul “Inițiere în Înregistrările Akashice” este dedicat celor care vor să lucreze pentru propria vindecare în Înregistrările Akashice. Cei care doresc să învețe să lucreze cu ceilalți (ca ghizi, vindecători, terapeuți) din Înregistrările Akashice sunt așteptați la programul de CERTITICARE ÎNREGISTRĂRI AKASHICE care va avea loc în curând (pre-înscrieri aici pentru a beneficia de reducere la programul de certificare):

Conținut CURS
  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Sunt un spirit vizionar, cu misiunea să aduc pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de oameni ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, vindecare intuitivă, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află la momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu propriul suflet. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.