Divinul feminin

Darurile Divinului Feminin

Statusul curent
Neînscris
Preț
1 RON

Darurile Divinului Feminin este o invitație de a ne conecta împreună la energia Divinului Feminin și de a o aduce în viețile noastre de zi cu zi. Pentru cele care simt că e momentul să strălucim din autenticitate, să fim deschizătoare de drumuri ale noii paradigme, să pășim pe teritorii neumblate, să ne trezim sufletele la adevăr, să ne uităm la părți din noi care au nevoie să fie îmbrățișate și să ne găsim puterea să renaștem, într-o versiune a noastră mai conectată la fluxul, puterea și iubirea Divinului Feminin.

Am creat programul Darurile Divinului Feminin special pentru femeile care, în timpurile provocatoare și minunate pe care le trăim, au nevoie de o ancoră în călătoria lor. Pentru a putea fi ancoră, la rândul lor, în lumea nouă care se naște.

Ce facem în cadrul acestui program:

 • lucrăm cu trei ipostaze ale noastre și curățăm programe adânc întipărite în stucturile noastre celulare la nivelul celor trei sub-personalități: Copila, Femeia și Vindecătoarea Interioară
 • downloadăm noile hărți conform cărora putem funcționa la următorul nivel
 • transmutăm energiile grele și programele limitative din corpurile subtile
 • ne conectăm cu energiile arhetipale hrănitoare ale Divinului Feminin și primim inițieri energetice în frecvența Divinului Feminin
 • ne conectăm la energia a trei Zeițe pe care le aducem în structurile noastre: Kuan Yin pentru copila interioară, Maria Magdalena pentru femeia interioară și Isis pentru vindecătoarea interioară.

Cum funcționează programul Darurile Divinului Feminin:


Programul este conceput în variantă pre-înregistrată și îl puteți parcurge în ritmul propriu. Materialul este structurat în trei module. Fiecare modul conține o parte introductivă sub forma unui video, o parte de curățare și o parte de inițiere energetică sub forma unor materiale audio.

Primul modul este dedicat Copilei interioare – vom curăța limitările, programele, traumele, abuzurile la nivelul copilei interioare și vom primi inițierea în frecvența zeiței Kuan Yin și a compasiunii divine.

Al doilea modul este dedicat Femeii interioare – vom curăța limitările, programele, traumele, abuzurile la nivelul femeii interioare și vom primi inițierea în frecvența zeiței Maria Magdalena, în feminitatea, sexualitatea sacră și uniunea divină dintre masculin și Feminin.

Al treilea modul este dedicat Vindecătoarei Interioare – vom curăța limitările, programele, traumele, abuzurile care au afectat vindecătoarea interioară în toate timpurile, realitățile și dimensiunile și vom primi inițierea în frecvența zeiței Isis, protectoarea scopului divin și a misiunii sufletului.

Imediat cum efectuați plata, veți avea acces pe termen nelimitat la toate materialele cursului.

Prețul programului: 550 lei

Cum puteți accesa programul?

 • Dați click pe TAKE THIS COURSE, adăugați produsul în coș și finalizați comanda
 • După finalizarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii și de creare automată a unui cont de acces pe site, cu utilizator și parolă create automat. Dați click pe link-ul de logare din e-mail
 • Din momentul logării, pe pagina cursului https://damaideparte.ro/courses/darurile-divinului-feminin/ la finalul paginii va apărea Course Content – cu link catre toate lecțiile cursului

Despre Darurile DIVINULUI FEMININ, cu femeile care au parcurs deja programul:

Programul Darurile Divinului Feminin a reprezentat pentru mine o călătorie de eliberare și vindecare. Am putut să îmi dau seama că, deși lucrasem mult în aceasta direcție, încă aveam anumite răni nevindecate, anumite limitări, pe care, în sfârșit, am putut să le învălui în frecvențele vindecătoare oferite în cadrul Programului. Accesarea acestei vindecări a fost ca întoarcerea acasă, atât în corp, cât și in spirit. M-a făcut să mă simt mai prezentă, cu o vitalitate și o creativitate mult crescute. În plus, Programul este o reală încântare, parcă nu mă mai satur ascultând atât curățările, cât și inițierile.  Și poate cel mai important pentru mine este că de acum încolo mă pot conecta cu starea de bine și de vindecare continuă reascultând Programul. Nu știu ce poate fi mai frumos decât să putem accesa, oricând dorim, această stare de iubire necondiționată care nu cere nimic în schimb, și care ni se aduce prin frecvențele din Program, hrănindu-ne energetic și oferindu-ne forța să trecem dincolo de ceea ce credem că știm deja despre feminitate.Mădălina T, Manager companie multinațională

Un training foarte puternic, care mie mi-a dat claritatea de a rămâne  cu consecvență în Adevărul a ceea ce eu sunt și curajul de a nu mai permite nimănui să mă trateze drept mai puțin decât zeița care sunt. Mulțumesc, Mihaela, pentru toate binecuvântările care curg prin tine înspre oameni!Corina


Testimonial Video
Cristina

Conținut CURS
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Sunt un spirit vizionar, cu misiunea să aduc pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de oameni ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, vindecare intuitivă, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află la momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu propriul suflet. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.