Conscious Love: training de relații conștiente

Statusul curent
Neînscris
Preț
750 RON

Trăim pe o planetă pe care, contrar dorinței sufletului nostru, doar Iubirea nu e de ajuns pentru a avea relații conștiente și aliniate.

Pentru o relație care să ne împlinească la nivel profund, e nevoie de terenul fertil pe care semințele iubirii să înflorească.  E nevoie ca Iubirea să devină o alegere conștientă în relațiile noastre, în fiecare zi. Și e nevoie de multe alte instrumente și nuanțe care să ofere cadrul necesar Iubirii să poată curge într-o relație. E nevoie să știm cum să aducem Iubirea în relații și cum să facem din relații cadrul fertil în care Iubirea să crească. Și e nevoie și să ne aducem aminte mereu: Iubirea e necondiționată, însă relațiile nu.

Acesta este scopul acestui training de relații conștiente: să ofere celor interesați de relații conștiente instrumentele necesare pentru ca Iubirea să poată curge liber prin corpul, viața și relațiile noastre și să devină o alegere conștientă în fiecare zi.

Este un training pentru cei care vor să atragă în viața lor o relație conștientă sau vor să aducă o dinamică conștientă în relația pe care o au deja. Sau, pur și simplu, vor o relație mai conștientă cu sine.


Modul 1: Cum intrăm într-o relație conștientă

 • Identificarea și lucru energetic asupra traumei rădăcină care stă în calea intimității relaționale
 • Vindecarea tiparelor relaționale de proveniență transgenerațională/ karmică din care am intrat în relații până acum, la nivel inconștient
 • Lucrul cu subpersonalitățile noastre și conflictele lor interioare: identificarea părților din noi care vor o relație și a părților din noi care nu vor o relație conștientă și ne sabotează viața relațională
 •  
 • Modul 2: Cum susținem o relație conștientă în viața de zi cu zi
 •  
 • Lucrul cu umbrele și angajamentul pe calea relațională
 • Intimitatea profundă într-o relație:
  * cum se construiește intimitatea reală
  * a ține spațiu în relație:  ce înseamnă a ține spațiu într-o relație pentru fiecare parte din tine și din partener
  * discuții conștiente în relație: cum setăm cadrul de siguranță în relație, tehnici pentru discuții conștiente în cuplu
 • Suveranitatea în relații. Nevoile relaționale. Poziționarea corectă față de propriile nevoi și nevoile partenerului în relație

         Modul 3: Jocul polarităților în relație: Masculin/Feminin.

   

   • Cum intrăm în relație din polaritatea corectă (bărbatul din energie masculină, femeia din energie feminină)

   • Cum menținem polaritatea corectă în relație

   • Vindecarea tiparelor transgeneraționale/karmice și traumelor energiei masculine și feminine care au dus la polaritatea inversată în relații

   • Relațiile, dincolo de polaritate: Uniunea Sacră dintre Masculin și Feminin (ce înseamnă Uniunea Sacră ca nivel de conștiință și care sunt etapele ei)

  Vom face procese de vindecare la nivel subtil, procese de curățare energetică, meditații de activare, vizualizări, tehnici de a aduce energiile cu care lucrăm până la nivel de corp.

  Ne vom întâlni timp de 3 module, în întâlniri online de câte 4 ore. Cursul se desfășoară pe platforma Zoom.

  Preț: 1500 lei.

  Momentan, cursul este la reducere 50%: 750 lei.

  După efectuarea plății, veți avea acces la un grup de Facebook unde puteți vizualiza toate înregistrările cursului și materialele pe care le puteți studia în ritm propriu.

  Vă aștept cu bucurie,
  Mihaela Marinaș

  Conținut CURS
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Sunt un spirit vizionar, cu misiunea să aduc pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Trainer, învățător spiritual și catalizator pentru mii de oameni ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, vindecare intuitivă, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află la momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu propriul suflet. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.