Vindecare prin metoda constelatiilor familiale

Publicat: 9 februarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

vindecare-prin-metoda-constelatiilor-familiale

vindecare prin metoda constelatiilor familiale

Metoda constelatiilor familiale ne ofera sansa de a intelege vietile noastre la cel mai profund nivel.

Atunci cand ne nastem intr-o familie, pe langa mostenirea biologica pe care o primim, impartasim cu cei din familia noastra acelasi sistem de credinte si acelasi sistem comportamental.

Cu alte cuvinte, familia noastra este un camp de energie care ne poate limita sau ne poate largi capacitatea de a fi fericiti, libertatea de a alege, posibilitatea de a avea succes in ceea ce ne propunem si de a trai o viata plina de impliniri.

Terapia prin constelatii familiale este o tehnica care lucreaza cu campul sistemului familial, independent de spatiu si timp.

Sesiunile individuale sunt o forma eficienta in lucrul cu constelatiile familiale si pot include tehnici de vizualizare care sa reveleze dinamici familiale sau pot sa implice folosirea unor figurine care sa reprezinte membrii familiei, stramosi, resurse personale sau ale sistemului familial.

Astfel se creeaza tabloul necesar pentru identificarea dinamicilor ascunse din spatele unei provocari pe care o putem avea la un moment dat.

O sesiune individuala de constelatii familiale incepe adesea cu o scurta conversatie legata de ceea ce are nevoie clientul, in sufletul sau si de informatii legate de membri ai familiei care lipsesc sau care sunt exclusi, tragedii, destine grele sau alte detalii.

Lucrand impreuna, clientul si facilitatorul incep sa creeze ceea ce se numeste o constelatie.

Odata cu inceputul unei constelatii, se creeaza un camp de energii care permite declansarea, in sufletul clientului, a identificarii adevaratei probleme si a miscarii spre vindecare, prin restabilirea fluxului iubirii.

Toate minciunile si povestile pe care ni le spunem si pe care le traim ca fiind reale in viata noastra provin dintr-un loc al dorintei de a pastra dragostea care curge printr-un sistem familial, fapt care in schimb ne poate asigura supravietuirea si apartenenta la sistem.

Constelatiile familiale ne ajuta sa avem acces la adevarul sufletului, sa putem vedea problematica complexa a loialitatilor ascunse din sistemul nostru de familie, care ne pot determina sa ne agatam de o poveste doar aparent reala.

Astfel, ajungem sa simtim unde sunt incurcaturile din sistemul familial care pot fi la radacina unor modele de viata disfunctionale.

Clientul poate lucra asupra unei probleme relationale, personale, organizationale, de familie, asupra unei boli sau a unei afectiuni, asupra unei convingeri limitative sau asupra oricarei teme deranjante din viata lor.

Evenimentele de importanta majora care pot avea impact asupra sistemului familial sunt: moartea timpurie a parintilor sau bunicilor, pierderi de sarcina, avorturi, copii morti, crime, morti tragice si accidente, pierderea spontana a unui partener, adoptii, logodna rupta sau divort, experiente de razboi, victime si agresori, secrete de familie, indivizi care au fost exclusi din familie, pentru a da numai cateva exemple.

Pentru mai multe detalii va rog sa cititi si acest articol despre constelatia familiei.

De cele mai multe ori, imaginea vindecatoare la care se ajunge in timpul unei sedinte trebuie lasata suficient timp sa informeze sufletul, pentru ca acesta sa-si gaseasca propria cale.

Alteori, constelatia are efect imediat si poate schimba vieti si destine. In alte cazuri, ne este oferita doar o imagine, urmand ca prin constientizare sa actionam in directia dorita de sufletul nostru sau sa lasam lucrurile sa se intample, dincolo de orice control pe care l-am putea exercita.

In fiecare din cazuri, insa, am certitudinea ca, in momentul in care ne permitem sa ne scufundam in acel Ceva mai mare decat noi, fiecare primeste exact ceea ce are nevoie, de la un nivel dincolo de ratiunea noastra si de ceea ce ne putem imagina cu mintea noastra.

Va invit sa pornim impreuna intr-o calatorie a sufletului…fara sa stiti neaparat destinatia, dar cu certitudinea ca veti fi tinuti de mana pe drumul catre voi insiva si ca, oricare ar fi locurile unde doriti sa popositi, vi se va oferi timpul si spatiul necesar pentru a opri sau a continua calatoria.

Constelatii familiale in Bucuresti:

Pretul unei sedinte: 150 RON.

Pentru programari si detalii: Mihaela Marinas (Vasile)

0721465852 mihaela@aimee.ro

Va astept cu drag!

Mai multe detalii despre mine gasiti aici.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *