Constelatii familiale: Integrarea persoanelor si a evenimentelor excluse din viata noastra

Publicat: 18 decembrie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

constelatii-familiale-integrarea-persoanelor-si-a-evenimentelor-excluse-din-viata-noastra

constelatii familiale integrarea persoanelor si a evenimentelor excluse din viata noastraDupa cum am mentionat si in alte articole dedicate muncii in constelatia familiei, una dintre regulile dupa care functioneaza sistemul nostru familial este “Cel care este exclus va fi inclus”.

In acest articol, va vom prezenta impactul pe care aceasta regula il are asupra starii noastre de sanatate, cat si asupra relatiilor noastre.

Poate ca multi dintre voi cunoasteti deja faptul ca boala poate fi strans conectata cu persoane din trecutul nostru sau cu anumite evenimente pe care nu am reusit sa le integram.

Insa ceea ce multi dintre noi uitam este ca sufletul nostru va sti intotdeauna de ce are nevoie pentru a se insanatosi.

Iata un exercitiu de constelatii familiale pe care vi-l propunem:

Inchideti ochii. Conectati-va cu propriul corp si simtiti daca exista o anumita parte care are in mod deosebit nevoie de atentia voastra; ceva ce a fost exclus sau ceva care simte ca nu este integrat la nivelul sufletului.

Poate fi orice – o boala, o durere, un handicap. O data ce ati descoperit acele aspecte, observati-le pe fiecare in parte de parca acestea ar fi fiinte umane. Observati directia in care fiecare persoana se uita si intoarceti-va si voi in aceeasi directie.

Priviti si asteptati sa vedeti ce se intampla. Va puteti spune: “Acum vreau sa te cunosc, vreau sa te respect, vreau sa-ti arat iubirea mea.”

Apoi boala, handicapul sau durerea poate sa indrepte acea persoana spre voi. Este important sa ramaneti umili in fata acesteia. Atunci cand o priviti, ii puteti spune “Te rog”.

Apoi puteti rememora diferite evenimente ale vietii voastre, unele in care ati fost raniti sau in care v-ati infuriat pe ceva sau pe cineva. De asemenea, va puteti intoarce la evenimentele in care ati fost vinovati sau la aspectele din fiinta voastra pe care nu vreti sa le vedeti sau sa le recunoasteti.

Ar trebui sa le priviti asa cum priviti o persoana: deschizandu-va inima pentru fiecare dintre aceste evenimente si spunandu-le: ”Primesc aceasta experienta si primesc consecintele sale. Primesc darurile si puterea care vin in urma acestui eveniment. De acum voi trai cu voi in pace.”

In momentul in care realizati acest exercitiu, va conectati atat la durerea voastra, cat si la ceea ce se afla in spatele sau.

Mai presus decat atat, va dati voie sa va expuneti vulnerabilitatea, sa va dezgoliti in fata propriei suferinte, spunandu-i: “Da, te accept.” Ceea ce ar trebui sa ne reamintim de fiecare data este ca sistemul nostru familial se autodefineste prin deplinatate.

In momentul in care un membru al familiei este exclus, ignorat, uitat sau nerecunoscut, el este inlocuit cu un alt membru al familiei care se va naste cateva generatii mai tarziu.

Astfel, ordinea va fi restabilita prin faptul ca acel membru se va identifica cu membrul exclus. Dezechilibrul familial va continua pana in momentul in care aceasta ordine va fi readusa in prim plan.

Sa luam un exemplu: Primul logodnic al unei mame moare intr-un accident de masina. Mai tarziu, ea se marita si isi intemeiaza o familie. Fiica sa isi adora mama, insa nu poate relationa cu tatal sau. Ea se identifica cu logodnicul mort.

Faptul ca procesul identificarii este realizat in mod inconstient poate aduce confuzie in sufletele noastre. Insa ordinea va fi restabilita fara ca macar noi sa observam acest lucru.

Daca doriti sa aflati mai multe despre metoda constelatiilor familiale, va asteptam la workshopurile noastre sau la sedintele individuale de constelatii familiale din Bucuresti.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *